home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στο πλευρό των Υγειονομικών η Ομάδα Γυναικών Άργους

Την συμπαράσταση της εκφράζει η Ομάδα Γυναικών Άργους στον αγώνα των Υγειονομικών

Αλληλεγγύη για τον αγώνα των Υγειονομικών απο την Ομάδα Γυναικών Άργους. Μέσα απο το δελτίο τύπου τους καλούν τις γυναίκες να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση του σωματείου εργαζομένων νοσοκομείου Ναυπλίου:

«Η Ομάδα Γυναικών Άργους ( μέλος της ΟΓΕ) εκφράζει τη συμπαράστασή της στον αγώνα των υγειονομικών, και καλεί τις γυναίκες να συμμετάσχουν μαζικά και μαχητικά στην κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Ναυπλίου, την Παρασκευή 8/12 στις 10.00 το πρωί , στην πύλη του νοσοκομείου.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους υγειονομικούς , ιδιαίτερα στις γυναίκες στο δημόσιο σύστημα Υγείας, που η εντατικοποίηση που βιώνουν έχει “χτυπήσει κόκκινο”.

Είμαστε στο πλευρό τους και αγωνιζόμαστε μαζί  ενάντια στις ελαστικές εργασιακές σχέσεις και την εργασιακή ομηρία, τις συνεχείς μετακινήσεις. Δεν ανεχόμαστε την επικίνδυνη υποστελέχωση, υποχρηματοδότηση και υποβάθμιση των δημόσιων νοσοκομείων, με τραγικές συνέπειες τόσο για τους γιατρούς όσο και για τους ασθενείς, ενώ αλωνίζουν οι ιδιώτες στα νοσοκομεία μέσω των αναθέσεων, των εργολαβιών, των ΣΔΙΤ. Δε δεχόμαστε την εμπορευματοποίηση της Υγείας, την αφαίμαξη των οικογενειών μας που χρυσοπληρώνουν διπλά και τριπλά για δαπάνες υγείας.

Δεν ανεχόμαστε να διαθέτει η κυβέρνηση 7 δις για τις ΝΑΤΟικές ανάγκες, για να στηρίζει αυτούς που δολοφονούν βρέφη, παιδιά, γυναίκες, ασθενείς και γιατρούς στη Γάζα, που βομβαρδίζουν νοσοκομεία, και την ίδια στιγμή να μην προσλαμβάνει το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό για να λειτουργήσουν τα δημόσια νοσοκομεία με σύγχρονους όρους, να μην αυξάνει τους μισθούς των υγειονομικών

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου  Ναυπλίου και διεκδικούμε  συλλογικά και μαχητικά την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας, γιατί η υγεία και η ζωή μας, η ζωή των παιδιών μας είναι πολύτιμες!

Παλεύουμε για ένα σύστημα δημόσιας και δωρεάν Υγείας με Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες μας στην πρόληψη, στη θεραπεία, στην αποκατάσταση, στην προαγωγή της υγείας για όλες και όλους».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis