home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Συγκλονίζει η μητέρα της 43χρονης – «Βρήκα στη βεραντούλα νεκρό το παιδί μου»

Το σοκ που έπαθε όταν αντίκρισε το παιδί της νεκρό περιέγραψε η μητέρα της 43χρονης που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στη Σαλαμίνα
astynomia αστυνομία

Το σοκ που έπαθε όταν αντίκρισε το παιδί της νεκρό περιέγραψε η μητέρα της 43χρονης που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στη Σαλαμίνα. «Εγώ το βρήκα το παιδί, εγώ άνοιξα την πόρτα και το βρήκα στη βεραντούλα νεκρό το παιδί μου. Μου το είχε σκοτώσει και το είχε σκεπάσει», δήλωσε η γυναίκα στο Star.

«Ένας άγγελος ήταν, είχε ταλαιπωρηθεί πολύ στη ζωή της. Λάτρευε το παιδί της, είμαστε τυχεροί που δεν το σκότωσε κι αυτό», συνέχισε.

Όπως διηγήθηκε, η 43χρονη άφησε το παιδί της στο ταξί που το πήγαινε στο σχολείο. Αφού έφυγε το παιδί, ο 71χρονος την αιφνιδίασε και μπήκε μέσα στο σπίτι, όπου την πυροβόλησε με την καραμπίνα.

«Εδώ και μια εβδομάδα η κόρη μου έμενε μαζί μου, ήθελε να τον χωρίσει. Αυτός τα τελευταία χρόνια ήταν άνεργος και τον συντηρούσαμε εμείς με το υστέρημά μας. Του είπε, λοιπόν, ή θα βρει δουλειά ή θα το λήξουν. Αυτό δεν του άρεσε», δήλωσε η μητέρα του θύματος. Το περασμένο Σάββατο, η ίδια πήγε μαζί με την κόρη της στο αστυνομικό τμήμα για να τον καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία.

«Την είχε χτυπήσει, της είχε σπάσει το πόδι. Πήγαμε στην αστυνομία, κάναμε την καταγγελία και γυρίσαμε σπίτι. Χθες την αιφνιδίασε και δεν πρόλαβε να πατήσει το κουμπί, όπως της είχε πει η αστυνομία», διηγείται.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε και η αδελφή της 43χρονης λέγοντας: «Δεν αισθάνομαι τίποτα. Προφανώς δε φοβάμαι για εμένα, τα παιδιά μου, τη μητέρα μου, αν έφτανε κάπου πιο χειρότερο από το χειρότερο… Αλλά τίποτε άλλο δεν θα αλλάξει από την άσχημη καθημερινότητα που μου έβαλε στη ζωή από εδώ και πέρα»

Έλαβε προθεσμία για την απολογία του ο 71χρονος

Σημειώνεται πως ο καθ’ ομολογία δολοφόνος συνελήφθη και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. Νωρίτερα, ο καθ΄ομολογία δολοφόνος οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια Πειραιά, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να απολογηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Ο ίδιος στην ομολογία του φέρεται να υποστήριξε πως «τη σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον και τρελάθηκα», αποδίδοντας την ειδεχθή του πράξη σε «ερωτική αντιζηλία». Ανέφερε επίσης με ψυχραιμία ότι έφυγε από τη Σαλαμίνα, πήγε στο Κερατσίνι και μάλιστα κάθισε να πιει καφέ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis