home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Highlights of Ancient Greece με στάσεις σε Μυκήνες και Επίδαυρο

Το εννιαήμερο ταξίδι της Exodus Adventure Travels με επίκεντρο τον πολιτισμό επισκέπτεται μερικούς από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους
Μυκήνες Επίδαυρος

Τους 10 κορυφαίους προορισμούς για ταξίδια περιπέτειας από τουρίστες της Βόρειας Αμερικής το 2024 αποκάλυψε η Exodus Travels, με την Ελλάδα να καταλαμβάνει την 9η θέση στη λίστα. Το εννιαήμερο ταξίδι με επίκεντρο τον πολιτισμό «Highlights of Ancient Greece» επισκέπτεται μερικούς από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους στον κόσμο, όπως η Ακρόπολη, οι Μυκήνες και η Επίδαυρος.

Μεταφέρει επίσης τους επισκέπτες στη μεσαιωνική καστροπολιτεία του Μυστρά. στην Ολυμπία, όπου έγιναν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες. στο πέτρινο δάσος των Μετεώρων, και πολλά άλλα.

Το Exodus αναφέρει ότι τα ταξίδια περιπέτειας συνεχίζουν να αυξάνονται καθώς περισσότεροι άνθρωποι ανακαλύπτουν τις χαρές και τις ανταμοιβές που συνοδεύουν ενεργές διακοπές, περιτριγυρισμένοι από άτομα με ομοϊδεάτες και την ασφάλεια μιας μικρής ομάδας, με επικεφαλής ειδικούς οδηγούς που είναι σε θέση να ζωντανέψουν έναν προορισμό με τις γνώσεις και τις γνώσεις τους.

Το Top 10 του Exodus Adventure Travels

Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί του Exodus Adventure Travels με βάση τη ζήτηση των καταναλωτών έχουν ως εξής:

  1. Ιταλία
  2. Κόστα Ρίκα
  3. Γαλλία
  4. Πορτογαλία
  5. Κροατία
  6. Μαρόκο
  7. Ισπανία
  8. Βιετνάμ
  9. Ελλάδα
  10. Ινδία

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis