home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Sounds of Solidarity – Μεγάλη Ανοικτή συναυλία για την Ημέρα της Μεσογείου

Η 28η Νοεμβρίου είναι η Ημέρα της Μεσογείου, μία ημέρα που αναγνωρίζουμε την κοινή μας ταυτότητα και κληρονομιά
Ημέρα Μεσογείου

Η 28η Νοεμβρίου είναι η Ημέρα της Μεσογείου, μία ημέρα που αναγνωρίζουμε την κοινή μας ταυτότητα και κληρονομιά. Προς τιμήν της ημέρας αυτής, το Ίδρυμα Anna Lindh κάθε χρόνο επιλέγει τοπικά σχήματα στις 42 Μεσογειακές χώρες για την πραγματοποίηση ανοικτών συναυλιών.

Φέτος, η μουσική ξεπερνάει τα όρια μίας εκδήλωσης! Είναι μία εγκάρδια έκφραση ενότητας και ειλικρινούς προσπάθειας να συνδεθούμε μέσα από την παγκόσμια γλώσσα της μουσικής. Η μουσική μας ας γεφυρώσει τον πόνο και τη θλίψη, διαδίδοντας ήχους αλληλεγγύης!

Η Ανοικτή Συναυλία για την Ημέρα της Μεσογείου, Sounds of Solidarity, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023, στις 19:00 στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου.

Ημέρα Μεσογείου 1

Στη συναυλία συμμετέχουν:

  • Η Χορωδία Ενηλίκων και το Εργαστήρι Παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου του ΔΟΠΑΡ, υπό τη διεύθυνση της Άντζελας Σπανού.
  • Memnune Music (Πιάνο: Μεμνουνέ Κιαζίμ, Βιολί: Γεώργιος Παπασάββας, Κοντρομπάσο: Ευάγγελος Κοντόπουλος)
  • Παραδοσιακή Χορωδία & Ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Ρόδου

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο με την υποστήριξη του Ιδρύματος Anna Lindh, στα πλαίσια του συντονισμού για την Ημέρα της Ευρώπης, με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου. Πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου, το Μουσικό Σχολείο Ρόδου, την arte con anima και την Φωτόεσσα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ η συναυλία θα μεταδοθεί και ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα του Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο στο Facebook (https://www.facebook.com/houseofeurope/)

Λόγω της παράλληλης μετάδοσης σε όλες τις χώρες της Μεσογείου, η εκδήλωση θα ξεκινήσει ακριβώς στις 19:00. Ώρα προσέλευσης 18:30.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis