home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η έκπληξη Μαντζούνη στις περιφερειακές εκλογές

Ανέβασε τον πήχη ψηλά ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας

Η μάχη του σταυρού στις Περιφερειακές εκλογές δεν άγχωσε τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη, αφού με την πορεία του την προηγούμενη θητεία παρουσίασε έργο, ήταν κοντά στον πολίτη και κατάφερε να γίνει αγαπητός με τον χαρακτήρα του και τη δράση του.

Ο Γιάννης Μαντζούνης, που όπως είναι γνωστό προέρχεται από την κεντροδεξιά, βρίσκεται όλα τα χρόνια εκτός του κομματικού σωλήνα, είναι αυτοδημιούργητος, πετυχαίνοντας στις εκλογές του Οκτώβρη να ψηφιστεί αβίαστα από 2450 επιπλέον ψηφοφόρους, ως υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Πτωχού. Το αποτέλεσμα ήταν να ανεβάσει τον πήχη ψηλότερα, τόσο για τον ίδιο τον αντιπεριφερειάρχη, όσο και για τον νεοεκλεγμένο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα, ο κος Μαντζούνης έλαβε 6850 σταυρούς, έναντι των 4400 που είχε λάβει το 2019!

Παρότι Ναυπλιώτης, κατάφερε να ξεπεράσει τις τοπικιστικές διαφορές των πόλεων της Αργολίδας με αποτέλεσμα να τον τιμήσουν οι Αργείοι με 2000 σταυρούς περίπου. Αλλά και στην πόλη του ανέβασε τον πήχη από τους 2.100 σταυρούς, στους 4000 σταυρούς. Παράλληλα διατηρεί άριστη σχέση με τις περιοχές της Ερμιονίδας και της Επιδαύρου.

Η προηγούμενη θητεία του Γιάννη Μαντζούνη συνεχίζεται μέχρι το τέλος του έτους, οπότε και θα αναλάβει καθήκοντα η νέα Περιφερειακή αρχή του Δημήτρη Πτωχού, με τον αντιπεριφερειάρχη να συνεχίζει το έργο του έως τότε και σε καθημερινή βάση να παρουσιάζει θετικά αποτελέσματα, χωρίς να επαναπαυθεί στη νίκη. Ως αντιπεριφερειάρχης εργάστηκε με πρότυπο το επιχειρείν και στάθηκε μακριά από αλαζονικές συμπεριφορές. Αλλά και νωρίτερα διετέλεσε για δύο χρόνια εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού και έναν χρόνο αντιπεριφερειαρχης αθλητισμού. Μάλιστα, πρότεινε στον περιφερειάρχη για πρώτη φορά τον πίνακα αθλητικών σωματείων εθνικών κατηγοριών για χρηματοδότηση και μετά από εντολή του Παναγιώτη Νίκα δόθηκε γι΄ αυτό τον σκοπό τρεις φορές χρηματοδότηση. Να σημειωθεί ότι στην περίοδο Τασούλη δεν είχαν υπογραφεί συμβάσεις για αθλητικά έργα, ενώ η περιφερειακή αρχή Νίκα παραδίδει στην Πελοπόννησο 40 μεγάλα ή μικρά αθλητικά έργα.

Η νέα περιφερειακή αρχή βρίσκει στο πρόσωπο του Γιάννη Μαντζούνη, έναν εργάτη για την περιφέρεια, αφού οι θέσεις που είχε λάβει στο παρελθόν δεν ήταν γι΄ αυτόν απλά ένας τιμητικός τίτλος και μία καρέκλα, αλλά αφορμή για να εργαστεί και να αποδώσει.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis