home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πάτρα: Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια – Δεν λειτουργούν τα τρένα

Πλημμύρισαν δρόμοι, ενώ το νερό έμπαινε μέσα στα καταστήματα
Κακοκαιρία

Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια στην Πάτρα από την έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή.

Κεντρικοί δρόμοι της Πάτρας, όπως ο πεζόδρομος στην Ρήγα Φεραίου και στην Γεροκωστοπούλου πλημμύρισαν, ενώ στα Ψηλαλώνια η οδός Αθ. Διάκου μετατράπηκε σε χείμαρρο.

Το ίδιο παρατηρείται και στην Αγίου Ανδρέου, στην Όθωνος Αμαλίας, στην Ηρώων Πολυτεχνείου και στην Ακτή Δυμαίων με τα νερά της βροχής να μην έχουν που να πάνε και να σχηματίζονται λίμνες, δυσκολεύοντας την διέλευση των αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταστηματάρχες προσπαθούσαν να βγάλουν τα νερά από τα μαγαζιά τους με σκούπες, ενώ στη λαχαναγορά πλημμύρισαν οι εγκαταστάσεις.

Ακυρώνονται τα δρομολόγια των τρένων

Η Hellenic Train ανακοίνωσε ότι ακυρώνονται τα δρομολόγια 1330 & 1331 (Διακοπτό-Καλαβρυτα-Διακοπτό), ενώ καταργούνται μερικώς τα δρομολόγια 11306 & 11307 στο τμήμα Πάτρα – Άγιος Ανδρέας, εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνεται ότι λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, στην Αχαϊα ισχύουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  1. Στην 161 χ/θ της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Αθηνών, ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος των διοδίων Ελαιώνα, εχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω κατολίσθησης χωμάτων από προηγηθείσα έντονη βροχόπτωση,
  2. Στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών, στο ύψος των διοδίων Ελαιώνα και στην περιοχή Μετόχι, εχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω κατολίσθησης χωμάτων, από προηγηθείσα έντονη βροχόπτωση
  3. Στην Επαρχιακή Οδό Πούντας – Καλαβρύτων, στο ύψος του Μέγα Σπήλαιου, εχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα, λόγω κατολίσθησης χωμάτων από προηγηθείσα έντονη βροχόπτωση.

Πηγές: pelop.gr, thebest.gr, patrasevents.gr

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis