home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γκόνης: «Να δοθεί άμεσα λύση για ασφαλή μεταφορά των φοιτητών»

Κατάθεση πρότασης για σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων
Πανεπιστήμιο Ναυπλίου

Να δοθεί άμεσα λύση για την ασφαλή μεταφορά των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο ζητά ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κωνσταντίνος Γκόνης.

Υπενθυμίζεται πως η Κοσμητεία της Σχολής είχε ενημερώσει για το σοβαρό πρόβλημα της μετακίνησης των φοιτητών προς το κτήριο της Άριας, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί κάποια λύση.

Ο κ. Γκόνης κατέθεσε πρόταση για σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων με θέμα: Ασφάλεια των φοιτητών και μετακίνηση προς τα διδακτήρια της Άριας.

Όπως αναφέρει ο ίδιος:

«Η Κοσμητεία της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με απόφασή της κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Τα προβλήματα των φοιτητών εδώ στο Ναύπλιο είναι χρόνια και πολλά.

Οι φοιτητές με διαμαρτυρίες, υπομνήματα, ακόμα και με αποχή από τα μαθήματά τους απαίτησαν  με όλους τους τρόπους από τους αρμόδιους και το δήμαρχο, την επίλυση των προβλημάτων τους.

Δε βρήκαν όμως καμία ανταπόκριση.

Με βάση την απόφαση της Κοσμητείας της Σχολής Κάλων Τεχνών με θέμα: “Ασφάλεια των φοιτητών/τριών και μετακίνηση προς τα διδακτήρια της Άριας” και διαπιστώνοντας το μέγεθος του προβλήματος (άμεσος κίνδυνος ατυχήματος), λαμβάνουμε την πρωτοβουλία και καλούμε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να συγκαλέσει άμεσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

 «Τα προβλήματα των φοιτητών του πανεπιστήμιου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο και η επίλυσή τους» σύμφωνα με την απόφαση της Κοσμητείας.

Για να δοθεί άμεσα λύση και ασφαλή μεταφορά των φοιτητών».                                                               

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis