home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τρίπολη: Μεγάλη ζήτηση για τη συναυλία Θηβαίου – Μάργαρη

Η είσοδος είναι ελεύθερη
Θηβαίος Μάργαρης στην Τρίπολη

O Χρήστος Θηβαίος, ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες τραγουδοποιούς και ο Παναγιώτης Μάργαρης, ο σημαντικότερος κιθαρίστας της γενιάς του, συναντιούνται επί σκηνής σε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 20:30, στην πλατεία Πετρινού, στην Τρίπολη, με ελεύθερη είσοδο.

Αρχικά η συναυλία ήταν να γίνει στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο, αλλά όπως ενημερώνει ο δήμος Τρίπολης, λόγω της μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων και απήχησης στο κοινό θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Πετρινού, ακριβώς έξω από το Μαλλιαροπούλειο θέατρο, σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο για την εν λόγω εκδήλωση.

Οι μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Θηβαίου σε δικά του τραγούδια από την εποχή των Συνήθων Υπόπτων αλλά και τραγούδια των Θάνου Μικρούτσικου, Βασίλη Δημητρίου και πολλών άλλων μεγάλων συνθετών, συναντιούνται με τις υπέροχες συνθέσεις και τη μοναδική δεξιοτεχνία του Παναγιώτη Μάργαρη σε solo κομμάτια.

Ένα πρόγραμμα που εκτός από τα αναμενόμενα, περιλαμβάνει ανατρεπτικές διασκευές και προκαλεί δυνατές συγκινήσεις. Από τον «Άμλετ της σελήνης» και το «Πόσο πολύ σ’ αγάπησα», τις μουσικές των Μάνου Χατζιδάκι, Θάνου Μικρούτσικου και Erik Satie καθώς και την τελευταία μεγάλη επιτυχία του Χρήστου Θηβαίου από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis