home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Απορρίμματα και αδιαφορία

Οι κάδοι στην Πρόνοια που έγιναν μπαλάκι του Πινγκ Πονγκ

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

1 σχόλιο στο Ναύπλιο: Απορρίμματα και αδιαφορία
Κάδοι σκουπίδια Πρόνοια Ναυπλίου

Μία καταγγελία που αφορά την εναπόθεση απορριμμάτων από πολίτες σε πεζοδρόμιο της Πρόνοιας Ναυπλίου όπου κάποτε υπήρχαν κάδοι, κάνει κάτοικος της συνοικίας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική καταγγελία που μας εστάλη:

«Στο σημείο της Πρόνοιας 25ης Μαρτίου 74, εδώ και 40 χρόνια υπήρχαν κάδοι απορριμμάτων (2 αριθμό) όπου και εξυπηρετούσαν τους περίοικους της γειτονιάς.

Ένα ωραίο απόγευμα κάποιες κυρίες αποφάσισαν να τους μετακινήσουν ενοχλούμενες μετά από τόσο καιρό τοποθετώντας τους ακριβώς απέναντι στο πεζοδρόμιο και καταλαμβάνοντας το, με αποτέλεσμα οι κάδοι να πηγαίνουν μια από εδώ και μια από εκεί. Τελικά οι κάδοι χάθηκαν και τα σκουπίδια είναι χύμα ακριβώς επάνω στο πεζοδρόμιο. Το ερώτημα είναι πως ο κάθε πολίτης παίρνει πρωτοβουλία και δρα αυτοβούλως και που είναι η δημοτική αρχή να βάλει τα πράγματα στη θέση τους;

Το θέμα είναι πώς αφού έφυγαν οι κάδοι σταμάτησαν να γίνονται μπαλάκι του Πινγκ Πονγκ. Το σοβαρότερο θέμα είναι στην τελευταία θέση των κάδων (επάνω στο πεζοδρόμιο) τώρα όλοι οι κάτοικοι της περιοχής, άθελά τους αφήνουν τα σκουπίδια τους στο πεζοδρόμιο επάνω με αποτέλεσμα την κακή υγιεινή.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. 1. Δεν έχετε κάνει σωστό ρεπορτάζ, οι κάδοι δεν υπάρχουν 40 χρόνια, τοποθετήθηκαν με την ανοχή των ιδιοκτητών αυθαίρετα πριν λίγα χρόνια. 2. Εστία μόλυνσης είναι οι καφροι που αφήνουν τις σακούλες έξω από τον κάδο συνεχώς και μπροστά σε σπίτι. Υπάρχουν ντοκουμέντα με βίντεο και φωτογραφίες και όλα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης . Πάψτε να μεροληπτείτε.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis