home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

28η Οκτωβρίου: Τίμησαν την επέτειο του ΟΧΙ στο Ναύπλιο – Φωτογραφίες από την παρέλαση

Αρκετοί επισκέπτες στην πόλη του Ναυπλίου για το Σαββατοκύριακο, με τα σοκάκια και τις καφετέριες να γεμίζουν πριν και μετά την παρέλαση
Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου Ναύπλιο (46)

Τιμώντας αυτούς που πριν από 83 χρόνια πολέμησαν και θυσιάστηκαν για να ζούμε εμείς σήμερα ελεύθεροι παρέλασε η μαθητιώσα νεολαία στο Ναύπλιο, με πάρα πολύ κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος για να δει την παρέλαση, να τους χειροκροτεί. Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου αυτή τη φορά γιορτάστηκε όπως της αρμόζει και όπως πρέπει να γιορτάζεται κάθε χρόνο.

Έγινε η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση με τη συμμετοχή σχολείων και από την Αγία Τριάδα, ενώ στο τέλος παρέλασαν στρατιωτικά τμήματα και μηχανοκίνητα σώματα ασφαλείας (Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική), με τη φιλαρμονική του Δήμου Ναυπλιέων να ρίχνει την αυλαία στις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις για την Επέτειο του ΟΧΙ, παιανίζοντας εμβατήρια.

Αρκετοί επισκέπτες στην πόλη του Ναυπλίου για το Σαββατοκύριακο, με τα σοκάκια και τις καφετέριες να γεμίζουν πριν και μετά την παρέλαση, καθώς και ο ηλιόλουστος καιρός βοήθησε ώστε να βγει ο κόσμος και να περάσει κάποιες ξέγνοιαστες στιγμές.

Δείτε φωτογραφίες του anagnostis από τη φετινή παρέλαση:

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis