home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Καραθώνα: Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ – Ευκαιρία για βουτιές και ηλιοθεραπεία

Παρά το φθινόπωρο, η Καραθώνα παραμένει ζεστή και ελκυστική για λουόμενους και εκδρομείς.
Καραθώνα Οκτώβριος 2023 (3)

Παρά το γεγονός ότι διανύουμε τα μέσα του φθινοπώρου, η Καραθώνα φιλοξενεί το καλοκαίρι για λίγο ακόμα. Ο υπέροχος προορισμός στην Αργολίδα παραμένει ελκυστικός με θερμοκρασίες που αγγίζουν τους 28 βαθμούς Κελσίου αυτό το Σαββατοκύριακο.

Για τους λάτρεις του καλοκαιριού, η Καραθώνα αποτελεί τον ιδανικό προορισμό. Τα ζεστά νερά της παραλίας καλούν για μια αναζωογονητική βουτιά, ενώ ο ήλιος χαϊδεύει τους λουόμενους με τις καυτές του αγκαλιές. Σήμερα Σάββατο και απ΄ ότι φαίνεται και αύριο Κυριακή, πολλοί ντόπιοι, αλλά και εκδρομείς επισκέπτονται αυτό το μαγικό μέρος για μια επαφή με τη φύση και τις απολαύσεις του καλοκαιριού που πέρασε.

Καραθώνα Οκτώβριος 2023 (2)
Καραθώνα Οκτώβριος 2023 (4)

Παρά την προχωρημένη ημερομηνία στο ημερολόγιο, που δείχνει …51η Αυγούστου, οι πολίτες -μικροί και μεγάλοι- εξακολουθούν να απολαμβάνουν τις ατελείωτες στιγμές του καλοκαιριού στην Καραθώνα.

Αναζητώντας τον τέλειο προορισμό για το Σαββατοκύριακο, η Καραθώνα αποτελεί την ιδανική επιλογή. Αναζωογονηθείτε και απολαύστε τον εναπομείναντα καλοκαιρινό θερινό ρυθμό σε αυτόν τον ειδυλλιακό προορισμό, δίπλα στο Ναύπλιο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis