home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τολό: Αντίθετος με το κλείσιμο των ΕΛΤΑ ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού

Ήδη έχει ξεκινήσει το σχέδιο συρρίκνωσης του δικτύου των υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ
ΕΛΤΑ

Ήδη έχει ξεκινήσει το σχέδιο συρρίκνωσης του δικτύου των υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ σε όλη τη χώρα, ενώ λουκέτο μπαίνει στα ταχυδρομικά καταστήματα σε Γορτυνία, Τολό και Ασίνη. Αντίθετος με το κλείσιμο του καταστήματος ΕΛΤΑ στο Τολό είναι ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού.

Ο Σύλλογος τονίζει πως θα προκληθούν προβλήματα στην καθημερινότητα του εμπορικού και επαγγελματικού κόσμου, των πολιτών και των επισκεπτών της πόλης του Τολού και γι’ αυτόν τον λόγο ζητάει να μην προχωρήσει το κλείσιμο του καταστήματος.

ΕΛΤΑ Τολού

Αναλυτικά, όπως αναφέρει σε επιστολή του:

«Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού με την παρούσα επιστολή, εκφράζει την αντίθεση του, σχετικά με την επικείμενο κλείσιμο του καταστήματος ΕΛΤΑ Τολού.

Η κατάργηση του καταστήματος, σε μία περιοχή με έντονη τουριστική κίνηση κατά τη καλοκαιρινή περίοδο που ξεπερνά τους 10.000 επισκέπτες και 1.358 μόνιμους κατοίκους, θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην καθημερινότητα του εμπορικού και επαγγελματικού κόσμου, των πολιτών και των επισκεπτών της.

Θεωρούμε άδικο να παύσουν να παρέχονται υπηρεσίες προς τους πολίτες, που τις έχουν μεγάλη ανάγκη, με βάση μόνο τα εσωτερικά κριτήρια αναδιάρθρωσης του οργανισμού των ΕΛΤΑ, χωρίς οποιοδήποτε ισοδύναμο μέτρο ή μέριμνα ταχυδρομικής εξυπηρέτησης.

Για όλους του ανωτέρω λόγους, σας παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε, ώστε να μην προχωρήσει το κλείσιμο του καταστήματος».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis