home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ομάδα Γυναικών Άργους: Συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον λαό της Παλαιστίνης στην πλατεία Δημαρχείου στο Ναύπλιο

Η Ομάδα Γυναικών Άργους καταγγέλλει τη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού και στέκεται αλληλέγγυα στον αγώνα του απέναντι στο κράτος –τρομοκράτη του Ισραήλ
γροθιά

Η Ομάδα Γυναικών Άργους καταγγέλλει τη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού και στέκεται αλληλέγγυα στον  αγώνα του  απέναντι στο  κράτος –τρομοκράτη του Ισραήλ που με την στήριξη ΗΠΑ/ΝΑΤΟ/ΕΕ  για μια ακόμα ακόμη φορά δολοφονεί.

Γι’ αυτόν τον λόγο απευθύνει κάλεσμα όλες τις γυναίκες να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στο δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στην πλατεία Δημαρχείου, στις 6.00 μ.μ. στο Ναύπλιο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Ανυποχώρητα οι γυναίκες της ΟΓΕ στηρίζουμε τον ηρωικό Παλαιστινιακό λαό, τις αγωνιζόμενες  Παλαιστίνιες γυναίκες στον αγώνα τους ενάντια στο κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ και στους ιμπεριαλιστές συμμάχους του.

Είμαστε στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού, κόντρα σε όσους καλούν σε «αλληλεγγύη» με το ισραηλινό κράτος – δολοφόνο, απέναντι στους διάφορους θιασώτες των «ίσων αποστάσεων» ανάμεσα στον θύτη και το θύμα. Ο ελληνικός λαός,  αλλά και κάθε λαός της Γης, έχει κάθε λόγο να σταθεί ακόμα πιο αποφασιστικά στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού και στον αγώνα του για ελεύθερη πατρίδα. στα όρια του 1967, και με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, με το λαό κυρίαρχο στον τόπο του, χωρίς Ισραηλινή κατοχή και εποικισμούς

Αγωνιζόμαστε για να πάψει η σφαγή του παλαιστινιακού λαού, να αποχωρήσουν όλα τα κατοχικά ισραηλινά στρατεύματα από τα παλαιστινιακά εδάφη, αλλά και να γυρίσει πίσω η ελληνική φρεγάτα “Ψαρά”, όπως και όποια άλλη ελληνική δύναμη συμμετέχει σε επιχειρήσεις στην περιοχή. Καμιά συμμετοχή και εμπλοκή της χώρας μας στη σφαγή των ΝΑΤΟ – ΗΠΑ – Ισραήλ στη Γάζα».

Καλούμε όλες τις γυναίκες στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στο δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης , την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στην πλατεία Δημαρχείου, στις 6.00 μ.μ. στο Ναύπλιο».

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

    Αφού σας σαγηνεύει η ζωή στο καθεστώς της Χαμάς μπορείτε να πάτε να ζήσετε εκεί.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis