home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Και το Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας – Κορινθίας στη συγκέντρωση για τον λαό της Παλαιστίνης στο Ναύπλιο

Να ηχήσει παντού το σύνθημα: «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»!
Συγκέντρωση Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών

Το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας-Κορινθίας καλεί τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους μαζικά και αποφασιστικά να στηρίξουν τον πολύχρονο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού ενάντια στη συνεχιζόμενη, βάρβαρη και δολοφονική ισραηλινή κατοχή συμμετέχοντας στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, στην πλατεία Δημαρχείου στις 18:00 στο Ναύπλιο.

‘Οπως αναφέρει το Συνδικάτο:

“Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση και όλες εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις που «βαφτίζουν» το θύτη θύμα, στηρίζουν το έγκλημα που χρόνια τώρα συντελείται από το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ, με τη στήριξη των  ΗΠΑ- ΕΕ, σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού και έχει στοιχίσει χιλιάδες ανθρώπινες ζωές, ακόμα και μικρά παιδιά, χιλιάδες σακατεμένους και φυλακισμένους, κατεστραμμένες πόλεις, κατοχή εδαφών με εποικισμό, δυστυχία, πόνο και καθημερινή αγωνία.

Απαιτούμε να σταματήσει κάθε επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας μας:

  • Να αποσυρθεί η φρεγάτα ΨΑΡΑ από την περιοχή της Αν. Μεσογείου
  • Να σταματήσει η παροχή βοήθειας και διευκόλυνσης στα δολοφονικά σχέδια των ΗΠΑ-Ισραήλ
  • Να πάψει κάθε οικονομική – πολιτική – στρατιωτική συνεργασία με το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ 

Στηρίζουμε τον αγώνα και το δικαίωμα του Παλαιστινιακού λαού για τη ζωή και την ύπαρξη του, το τερματισμό της ισραηλινής βαρβαρότητας και κατοχής, για ανεξάρτητο κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ.

Όλες και όλοι στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, τη Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, στην πλατεία Δημαρχείου στις 18:00 στο Ναύπλιο!“.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis