home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δημήτρης Πτωχός στο anagnostis: «Να κάνουμε την Πελοπόννησο μία περιφέρεια πρότυπο για όλους»

Αποστολή στην Καλαμάτα – Τι δήλωσε ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης στην κάμερα του anagnostis.org.
Δημήτρης Πτωχός

Νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναδείχθηκε ο Δημήτρης Πτωχός, λαμβάνοντας ποσοστό 52,77% με 109.401 ψήφους έναντι 97.919 του Πέτρου Τατούλη (47,23%). Ο anagnostis βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του Πτωχού στην Καλαμάτα, όπου το κλίμα είναι πανηγυρικό.

Ο κος Πτωχός μίλησε στην κάμερα του anagnostis.org και τον Άκη Γκάτζιο, ευχαριστώντας όλους όσους τον επέλεξαν με τη ψήφο τους. «Θα είμαστε εδώ και εγώ και όλη μου η ομάδα για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό λέμε όλο αυτό καιρό, να πάμε την Πελοπόννησο, μπροστά, να κάνουμε την Πελοπόννησο μία περιφέρεια πρότυπο για όλους», επισήμανε ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης.

Η νίκη του Δημήτρη Πτωχού ήταν ίσως το μόνο ευχάριστο νέο για τη Νέα Δημοκρατία στον Β’ γύρο των εκλογών, καθώς η Περιφέρεια Πελοποννήσου ήταν η μοναδική που κατάφερε εκλέξει Περιφερειάρχη εκλεκτό του κόμματος.

Στις υπόλοιπες περιφέρειες που έφθασαν σε δεύτερη Κυριακή νίκησαν οι λεγόμενοι «αντάρτες», πλην της περιφέρειας Θεσσαλίας, όπου νικητής αναδείχθηκε ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Κουρέτας.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis