home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δημήτρης Πτωχός: Η Πελοπόννησος αξίζει περισσότερα, μπορεί περισσότερα και θα το αποδείξουμε

Η πρώτη δήλωση του νέου περιφερειάρχη Πελοποννήσου μετά το νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα
Δημήτρης Πτωχός

Πανηγυρικό κλίμα στο εκλογικό κέντρο του Δημήτρη Πτωχού, έπειτα από την εκλογή του ως ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Μπορεί στον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών να μην εξασφάλισε την εκλογή του για λίγους ψήφους (42,55% έναντι του 31,88%Πέτρου Τατούλη), παρόλα αυτά, η δεύτερη Κυριακή ήταν και αυτή νικηφόρα με ποσοστό 52,78%, έναντι του κ. Τατούλη που συγκεντρώνει ποσοστό 47,22%.

Φτάνοντας στο εκλογικό του κέντρο ο κ. Πτωχός ευχαρίστησε όλους όσους τον εμπιστεύτηκαν και τον ανέδειξαν ως τον νέο περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Ιδιαίτερες ήταν οι ευχαριστίες που απέστειλε στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος στάθηκε αρωγός του όλο το προηγούμενο διάστημα.

«Η μεγάλη νίκη που πετύχαμε είναι η αφετηρία για τη σκληρή δουλειά που μας περιμένει. Είναι η αφετηρία για τις νίκες που πρέπει να καταφέρουμε από εδώ και εμπρός. Όλοι μαζί κάθε μέρα κι ένα καλύτερο αύριο για την Πελοπόννησο. Γιατί η Πελοπόννησος αξίζει περισσότερα, μπορεί περισσότερα και θα το αποδείξουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Πτωχός.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis