home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Νέα επίθεση Κωστούρου για τη συμφωνία Ορφανού – Μάκαρη

Η «Επόμενη Μέρα» συνεχίζει τις επιθετικές ανακοινώσεις κατά των πολιτικών της αντιπάλων, εν όψει του δεύτερου γύρου της Κυριακής 15/10.
Δημαρχείο Ναυπλίου

Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίζεται η παράταξη του Δημήτρη Κωστούρου «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα» από τη συμφωνία σύμπλευσης των παρατάξεων «Όραμα Δημιουργίας» του Δημήτρη Ορφανού και «Νέα Εποχή» του Κώστα Μάκαρη στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Ναυπλιέων.

Η «Επόμενη Μέρα», αφού πρώτα επιτέθηκε στον κο Μάκαρη, επιχειρώντας να διαστρεβλώσει δηλώσεις του, τώρα επιτίθεται και κατά του Δημήτρη Ορφανού και μιλά για «σκοτεινή συναλλαγή», αναφερόμενη στη δημοσιευμένη προγραμματική συμφωνία των δύο παρατάξεων επί συγκεκριμένων σημείων. Προηγουμένως η παράταξη «Όραμα Δημιουργίας» είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία έκανε λόγο για συμφωνία που στοχεύει σε έναν ανοιχτό Δήμο, με ισονομία, διαφάνεια, δημόσιο απολογισμό πεπραγμένων, με περιορισμό της σπατάλης και σεβασμό στο Δημοτικό χρήμα.

Φυσικά τους πολίτες δεν τους ενδιαφέρει η τοξική αντιπαράθεση, αλλά η λύση στα προβλήματά τους και η βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Γι’ αυτό άλλωστε και η απαξίωση της πολιτικής και των πολιτικών από μεγάλο μέρος του κοινωνικού ιστού (η αποχή στον δήμο Ναυπλιέων ήταν στο 33,79%).

Η νέα ανακοίνωση της «Επόμενης Μέρας»

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα»:

«Με ανακοίνωση του ο κ. Ορφανός, παραδέχεται ότι η συμφωνία του με τον κ. Μάκαρη είναι αποτέλεσμα ωμής σκοτεινής συναλλαγής οι όροι της οποίας είναι άγνωστοι για τους δημότες.

Και εξηγούμε:

Στην ανακοίνωση του ο κ. Ορφανός αναφέρει ότι συμφωνήσανε με τον κ. Μάκαρη να υπάρξει αναλογική εκπροσώπηση στα νομικά πρόσωπα και στις επιτροπές και τις επιτροπές του Δήμου, σύμφωνα με τα ποσοστά κάθε συνδυασμού.

Ο δικηγόρος κ. Ορφανός, που θέλει να γίνει δήμαρχος Ναυπλιέων, αναφέρεται στα νομικά πρόσωπα και τις επιτροπές αγνοώντας ότι η Βουλή υπερψήφισε στις 4/10/2023 το Νόμο 5056/2023 (ΦΕΚ A 163 – 06.10.2023), με τον οποίο καταργούνται όλα τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου και οι σχολικές επιτροπές των δήμων.

Οι μάσκες έπεσαν. Η δήθεν διαφανή συμφωνία κατέρρευσε!!!

Ο κ Ορφανός προσπαθώντας να κρύψει την υπόγεια σκοτεινή συναλλαγή του με το κ. Μάκαρη υπέπεσε σε ένα τεράστιο λάθος.

Λάθος που επιβεβαιώνει το επιχείρημα μας ότι δεν γνωρίζει τα βασικά και πως η μοναδική του επιθυμία είναι να γίνει δήμαρχος με κάθε τρόπο.

Οι επιθυμίες του καθενός δεν μας αφορούν καθώς και οι (λύκο)φιλίες του.

Μας αφορά όμως το μέλλον του τόπου μας και οι ζωές των συμπολιτών μας.

Για αυτό καλούμε τον κ. Ορφανό να δημοσιοποιήσει άμεσα την πραγματική συμφωνία με το κ. Μάκαρη.

Να μας αποδείξει ότι αυτά που συζητούν οι δημότες ιδιωτικά δεν είναι αληθή.

Διαφορετικά η σιωπηρή στάση του θα είναι ωμή παραδοχή της κρυφής, σκοτεινής συναλλαγής».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis