home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Επίθεση Κωστούρου σε Μάκαρη μετά την απόφασή του να συμπλεύσει με Ορφανό

Για «συναλλαγή και συμφωνίες ερήμην των Ναυπλιωτών» κάνει λόγο ο επικεφαλής της παράταξης «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα»
Δημήτρης Κωστούρος

Προσωπική επίθεση προς τον Κωνσταντίνο Μάκαρη επέλεξε να κάνει ο Δημήτρης Κωστούρος μετά την απόφασή του να στηρίξει τον Δημήτρη Ορφανό στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Ναυπλιέων.

Παρά το γεγονός πως ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή» εκφράστηκε με πολύ ευγένεια και σεβασμό προς το πρόσωπο του δημάρχου, αναφερόμενος στην επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους μετά το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου, ο κος Κωστούρος αποφάσισε να μην ακολουθήσει το ίδιο μονοπάτι.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα», που διεκδικεί εκ νέου τον δημαρχιακό θώκο, κάνει λόγο για «συναλλαγή και συμφωνίες ερήμην των Ναυπλιωτών», και ερμηνεύει κατά το δοκούν μεμονωμένα σημεία της ομιλίας του κου Μάκαρη, παρερμηνεύοντας τα λεγόμενά του.

Η ανακοίνωση Κωστούρου

Όπως σημειώνεται σε σημερινή ανακοίνωση της παράταξης «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα»:

«Είναι πραγματική ΝΤΡΟΠΗ για το Ναύπλιο όσα ειπώθηκαν από τον κο Μάκαρη για την πόλη μας και τους Ναυπλιώτες. Είναι ντροπή η αποδοχή τους από τον κο Ορφανό.

Κε Μάκαρη και κε Ορφανέ, το Ναύπλιο ΔΕΝ πληγώνει τους πολίτες του. Οι Ναυπλιώτες είναι περήφανοι για την πόλη τους! Δεν αλλάζουν την πόλη τους με καμία άλλη, επιθυμούν το καλύτερο γι’ αυτή και το επιδιώκουν ακόμα και μέσα από πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Το Ναύπλιο ΔΕΝ σκότωσε τον γιο του Κολοκοτρώνη, ΔΕΝ φυλάκισε τον Κολοκοτρώνη και ΔΕΝ σκότωσε τον Καποδίστρια. Κάποιοι καιροσκόποι και συνωμότες, ξένοι με το Ναύπλιο το έκαναν και το Ναύπλιο τιμά αυτούς που αντιστάθηκαν, όπως ο Τερτσέτης και ο Πολυζωίδης.

Δεν τα έκαναν οι πρόγονοί μας Ναυπλιώτες, για τους οποίους λέτε ότι δεν είστε περήφανος.

Οι Ναυπλιώτες δεν είναι “ρετάλια” όπως τους αποκαλέσατε.

Οι Ναυπλιώτες δεν είναι “πολιτικά ηλίθιοι” όπως τους αποκαλέσατε.

Οι Ναυπλιώτες ξέρουν να αναγνωρίζουν το έργο κάθε δημοτικής αρχής και να απαιτούν το καλύτερο.

Οι Ναυπλιώτες ξέρουν να αναγνωρίζουν το έργο και να γυρίζουν την πλάτη σε πολιτικές συναλλαγές, σκοτεινές συμφωνίες και προκαταβολικό μοίρασμα θέσεων;

Ο κος Ορφανός θα πρέπει να ντρέπεται για την “συμφωνία” που έκανε στο βωμό του προσωπικού του συμφέροντος. Είναι ντροπή που ανέχθηκε τέτοιες ύβρεις και προσβολές για το Ναύπλιο και τους Ναυπλιώτες.

Με ποιον άλλο θα “συμμαχήσει” και τι άλλο θα συμφωνήσει; Τι άλλο θα μοιράσει προκαταβολικά; Σε πόσες βάρκες θα πατήσει ταυτόχρονα; Αλήθεια, έχει κρατήσει κάτι ή έχει εκχωρήσει ήδη τα πάντα;

Οι Ναυπλιώτες δεν είναι άβουλα πρόβατα για να ακολουθήσουν τις “οδηγίες” σας για την ψήφο τους».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis