home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

ΣΥΚΑΦΙΑΡ: Ομιλία με θέμα τον Καρκίνο του Μαστού στο Άργος

Την ομιλία διοργανώνει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”, ενώ ομιλήτρια είναι η κ. Ελίνα Παπαδοπούλου
Ομιλία καρκίνο του μαστού

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” σας προσκαλεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 7 το απόγευμα στην ομιλία που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας (Κορίνθου 23-΄Αργος) με θέμα: «Καρκίνος Μαστού: Τι οφείλουμε να γνωρίζουμε σήμερα».

Το θέμα θα αναπτύξει  η κ. Ελίνα Παπαδοπούλου, Γενικός Οικογενειακός Ιατρός, τ. Επιμελήτρια Α΄ΕΣΥ.

Η κ. Ελίνα Παπαδοπούλου είναι ιατρός με ειδικότητα Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής. Λειτουργεί το ιδιωτικό της ιατρείο “FamilyMed Center” στο Άργος (Καποδιστρίου 2 και Καλλέργη) και στο Κιβέρι. Ειδικεύθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ». Έχει μετεκπαιδευτεί στην επείγουσα προνοσοκομειακή ιατρική, στον σακχαρώδη διαβήτη, στην υπέρταση και στις λοιμώξεις.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Master of Science) στην Επαγγελματική και Περιβαλλοντική Υγεία από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας.

Εργάστηκε 20 χρόνια στο ΕΣΥ, από αυτά τα 12 τελευταία ως Επιμελήτρια του Κέντρου Υγείας Λυγουριού με εφημερίες στα Νοσοκομεία Ναυπλίου και Άργους. Κατείχε τις θέσεις συντονίστριας 1ης Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) Άργους και επόπτριας ΕΟΔΥ για τον Νομό Αργολίδας (ΚΟΜΥ) κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Είναι παντρεμένη με τον στρατιωτικό ιατρό Αθανάσιο Νταβέλο και μητέρα τριών ανήλικων παιδιών.  Είναι μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας H ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Άργους, ιδιαίτερα ενεργή στον εθελοντισμό καθώς και σε κοινωνικές και επιστημονικές δράσεις υγείας στον πληθυσμό.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και έχει εκπονήσει σημαντικό αριθμό εργασιών σχετικών με τον ευρύτερο κλάδο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. 

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis