home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άκυρο ή λευκό ζητά και η Λαϊκή Συσπείρωση Ναυπλίου

Τι αναφέρει η παράταξη για τις εκλογές της Κυριακής
Εκλογές 2023

«Στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών που έχουμε μπροστά μας καλούμε τους ψηφοφόρους της “Λαϊκής Συσπείρωσης“, αλλά και όλο τον λαό του δήμου μας, να μην εμπιστευτεί ούτε τον συνδυασμό του κ. Κωστούρου ούτε του κ. Ορφανού και να ψηφίσει άκυρο ή λευκό», τονίζει η Λαϊκή Συσπείρωση Ναυπλίου.

Όπως αναφέρει η Λαϊκή Συσπείρωση:

«Χαιρετίζουμε τους συνδημότες μας που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στις εκλογές της 8ης Οκτώβρη.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση δώσαμε ένα τίμιο  αξιοπρεπή αγώνα καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Αποκαλύψαμε στο λαό την αλήθεια τόσο για τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου  όσο και ότι ο δήμος έχει γίνει αρωγός της ανταποδοτικότητας, των ιδιωτικοποιήσεων, της ανατροπής των εργασιακών σχέσεων, των προγραμμάτων ανακύκλωσης των ανέργων, “των ελάχιστων κοινωνικών παροχών”.

Σταθήκαμε  συμπαραστάτες στις διεκδικήσεις  και τα  προβλήματα των δημοτών. Αναδείξαμε τα προβλήματα του δήμου και σταθήκαμε μόνοι απέναντι στη δημοτική αρχή που εφαρμόζει και υλοποιεί πιστά όλες τις αντιλαϊκές κατευθύνσεις της κεντρικής κυβέρνησης.

Η  επόμενη μέρα μας βρίσκει εκεί που είμαστε ταγμένοι: στην υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων, της νεολαίας, του λαού, στην οργάνωση της πάλης, στους αγώνες, στη διεκδίκηση για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων. Θα συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση και με την ίδια αγωνιστικότητα.

Τα αποτελέσματα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών στο σύνολο της χώρας, επιβεβαιώνουν θετικές διεργασίες που κυοφορούνται, παρότι ο συσχετισμός εξακολουθεί ακόμα να είναι αρνητικός.

Το επόμενο διάστημα δήμοι και Περιφέρειες θα κληθούν να βάλουν πλάτη στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής, όπως άλλωστε ζήτησε ο πρωθυπουργός. Είναι σε εξέλιξη τα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης της ΕΕ που μετατρέπει και την Τοπική Διοίκηση σε ντίλερ για τη στήριξη των μεγαλοεπιχειρηματιών. Θυσιάζει αναγκαία για τον λαό έργα στον βωμό των ματωμένων πλεονασμάτων και του κέρδους. Αυτή την πολιτική θα υπηρετήσει και η επόμενη δημοτική αρχή Ναυπλίου, ανεξαρτήτως σύνθεσης.

Στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών που έχουμε μπροστά μας καλούμε τους ψηφοφόρους της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, αλλά και όλο τον λαό του δήμου μας, να μην εμπιστευτεί ούτε τον συνδυασμό του κ. Κωστούρου ούτε του κ. Ορφανού και να ψηφίσει άκυρο ή λευκό. Όσο και να μάχονται για το ποιος τελικά θα υπερισχύσει, το βέβαιο είναι ότι και οι δύο μαζί θα υπηρετήσουν  πιστά τις κατευθύνσεις, και την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis