Αλαλούμ με τους δικαστικούς αντιπροσώπους στο Άργος

Σύμφωνα με πληροφορίες του anagnostis.org έριξε τα ψηφοδέλτια σε διαφορετική κάλπη

Αλαλούμ με τους δικαστικούς αντιπροσώπους στο Άργος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του anagnostis.org, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους, δικαστική αντιπρόσωπος σταμάτησε τη διαδικασία για να ψηφίσει άτομο ΑμεΑ και στη συνέχεια έριξε τα ψηφοδέλτια σε διαφορετική κάλπη.

Όπως είναι αναμενόμενο, ακολούθησε προσωρινή διακοπή της ψηφοφορίας, για να ανοίξει η κάλπη και να γίνει σωστή τακτοποίηση των φακέλων.

Τα ευτράπελα συνεχίζονται στο ίδιο εκλογικό κέντρο, αλλά σε άλλο τμήμα, όταν ο δημοσιογράφος του anagnostis.org ρώτησε τον δικαστικό αντιπρόσωπο πόσοι σταυροί μπαίνουν για το δήμο σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο.

Η απάντηση του δικαστικού αντιπροσώπου ήταν πως μπαίνουν 3 σταυροί σε Δήμους μέχρι 30.000 κατοίκους. Ωστόσο, το Άργος έχει πάνω από 40.000 κατοίκους, επομένως οι εκλογείς βάζουν 4 σταυρούς, όσους γράφει πάνω και το ψηφοδέλτιο.

Σχόλια

ktimatologio 300x250

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
newsletter banner anagnostis