home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης – Η απάντηση του Δήμου Άργους Μυκηνών για την μετακίνηση του περιπτέρου του Παπαϊωάννου

«Ως κύμβαλο αλαλάζον περιφέρεται και τάχα αγανακτισμένος φωνάζει ο Παπαϊωάννου για κάθε τι που κινείται»
Άργος πανοραμική (4)

Όπως είχε αναφέρει η δημοτική παράταξη «Συμφωνία Δημιουργίας» με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Παπαϊωάννου, το εκλογικό της περίπτερο αρχικά «εξαφανίστηκε» και μετά «εμφανίστηκε» αλλού. Ο Δήμος Άργους Μυκηνών απαντάει αναφέροντας τα εξής:

«Φωνάζει ο κλέφτης (Παπαϊωάννου) να φοβηθεί ο νοικοκύρης!( δήμος Άργους Μυκηνών) και για την παράνομη τοποθέτηση του διαφημιστικού του περιπτέρου από την παράταξη «Συμφωνία Δημιουργίας» στην οδό Φείδωνος ενάντια στην απόφαση με αρ. 231/14-9-2023 του Δημοτικού Συμβουλίου που όριζε χώρο στην οδό Καλλέργη, χώρο που επίλεξε και αποδέχθηκε η δημοτική παράταξη «Συμφωνία Δημιουργίας», ο Δήμος ήταν υποχρεωμένος με βάση την κείμενη νομοθεσία να μετακινήσει το περίπτερο στη νόμιμη θέση.

Παρά τις υποδείξεις των αρμοδίων υπηρεσιών αλλά και του ίδιου του δημάρχου προς στέλεχος της εν λόγω παράταξης, αυτό δεν έγινε. Παρά τη μετακίνηση του περιπτέρου από το δήμο στη σωστή θέση η παράταξη Παπαϊωάννου πάλι μετέφερε το περίπτερο στην παράνομη θέση. Ο νόμος στην περίπτωση αυτή και επί ποινή εναντίον του δημάρχου, αν δε το κάνει, αξιώνει τη μεταφορά στη σωστή θέση. Έτσι δόθηκε αυτή η εντολή την Παρασκευή το απόγευμα στα συνεργεία του δήμου και κατά την προσπάθεια αυτή το περίπτερο αποσυναρμολογήθηκε. Μόλις σήμερα αποκαταστάθηκε η βλάβη και τοποθετήθηκε στη σωστή θέση. Κάθε νέα απόπειρα να ξανά μετακινηθεί θα οδηγήσει το δήμο στην εκ νέου μετακίνηση.

Αλλά ρωτάμε: Αν η παράταξη Παπαϊωάννου δε σέβεται τις αποφάσεις του ανώτατου οργάνου του δήμου, του δημοτικού συμβουλίου που και η ίδια έχει ψηφίσει, πως ζητάει τη ψήφο των πολιτών; Πως θα διοικήσει; Με αυτές τις τραμπούκικες συμπεριφορές;».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis