home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Κωστούρος και Ορφανός «τρώγονται» για το πρόγραμμα

Νέο πεδίο αντιπαράθεσης βρήκαν η «Επόμενη Μέρα» και το «Όραμα Δημιουργίας»
Κωστούρος Ορφανός (2)

Το πρόγραμμα της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» έβαλε στο στόχαστρο η παράταξη «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα» του Δημήτρη Κωστούρου, κάνοντας λόγο για αντιγραφή από άλλα προγράμματα δημοτικών παρατάξεων ανά την Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ορφανός κάνει λόγο για υποβοηθητικές στη σύνταξη του κειμένου φράσεις ή λέξεις οι οποίες δεν αφορούν στην ουσία των προγραμματικών προτάσεων του συνδυασμού του.

Τι λέει η «Επόμενη Μέρα»

«Καιρό τώρα αναρωτιόμασταν γιατί η παράταξη Όραμα Δημιουργίας και ο κ. Ορφανός δεν γνωστοποιούσαν κάποιες από τις προτάσεις για την επόμενη δημαρχιακή περίοδο.

Οι μάσκες έπεσαν και η αλήθεια έλαμψε !

Το πρόγραμμα που ανάρτησε στην επίσημη σελίδα της παράταξης του είναι προϊόν αντιγραφής – λογοκλοπής άλλων προγραμμάτων δημοτικών παρατάξεων ανά την Ελλάδα.

Ο άνθρωπος που φιλοδοξεί να αναλάβει τις τύχες του ιστορικού μας Δήμου, στη καλύτερη περίπτωση, δεν βρήκε το χρόνο ή τη διάθεση, στη χειρότερη δεν έχει τις γνώσεις, να αποτυπώσει σε ένα κείμενο το όραμα του και επέλεξε να κοροϊδέψει τους δημότες αντιγράφοντας ιδέες και προτάσεις άλλων.

Η απαράδεκτη αυτή πράξη εκθέτει ανεπανόρθωτα τον κ. Ορφανό και τους ομοτράπεζους του.

Αν είναι ικανός χωρίς ίχνος ντροπής να προβεί σε τέτοιο ολίσθημα, δεν θέλουμε να φανταστούμε τι θα συνέβαινε αν σε ένα παράλληλο σύμπαν οι δημότες του έδιναν την εντολή να διοικήσει.

Η αποκάλυψη αυτής της πράξης καθιστούν τις εκλογές στις 8 Οκτωβρίου κρίσιμες.

Με τον μέλλον του δήμου και των πολιτών δεν έχει κανείς το δικαίωμα να παίζει.

Σύσσωμα και δημοκρατικά καλούμε τους δημότες να στηρίξουν τη μόνη σοβαρή και αξιόπιστη πρόταση για μέλλον του τόπου μας

Να στηρίξουν το Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο και την παράταξη Επόμενη Μέρα»

Η απάντηση Ορφανού

«Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι ο κατήφορος και το θράσος του απερχόμενου Δημάρχου Ναυπλιέων δεν έχουν τελειωμό.

Αντί να απολογηθεί για την τραγική οικονομική κατάσταση που έχει επιφέρει η πολιτική του στο Δήμο, αντί να δώσει απαντήσεις στη χθεσινή μας αποκάλυψη για το 1.333.866 Ευρώ της κατάσχεσης Δημοτικού χρήματος για τη διαχείριση των απορριμμάτων που θα τα πληρώσουν και αυτά οι Δημότες, μετά τα σκουπίδια της ντροπής και τις από μέρους του συκοφαντίες, “ανακάλυψε” σε ένα πρόγραμμα χιλιάδων φράσεων και λέξεων, όπως αυτό του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, κάποιες που είναι ίδιες και περιέχονται σε εκατοντάδες άλλα προγράμματα συνδυασμών και που απλά είναι υποβοηθητικές στη σύνταξη του κειμένου και δεν αφορούν στην ουσία των προγραμματικών προτάσεων του συνδυασμού μας.

Αφήνουμε τους λεονταρισμούς και τις συκοφαντίες του στην κρίση των Δημοτών μας, οι οποίοι και θα του δώσουν την απάντηση στις 8 Οκτωβρίου 2023.

Όσο για την οικονομική κακοδιαχείριση και τις κατασχέσεις, ως πότε θα κρύβεται και δεν θα απαντά, νομίζει ότι τελικά θα αποφύγει να απολογηθεί;»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis