home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πουλάς: Αναγκαία η επέκταση των σχολικών εγκαταστάσεων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας

Την επέκταση των σχολικών εγκαταστάσεων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας ζητά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς με αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού
Μουσικό Σχολείο Αργολίδας αιτήσεις

Την επέκταση των σχολικών εγκαταστάσεων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας ζητά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς με αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Μάλιστα, ο Συλλόγος Γονέων και Κηδεμόνων του Καλλιτεχνικού Σχολείου έχει δημιουργήσει ψήφισμα για το κτιριακό πρόβλημα του σχολείου.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς:

«Κύριε Υπουργέ,

Σας καταθέτω δελτίο τύπου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας με το οποίο ζητούν την επέκταση των σχολικών εγκαταστάσεων.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος αυτή τη στιγμή στο σχολείο φοιτούν σχεδόν 100 μαθητές στις τάξεις του Γυμνασίου και ο αριθμός αυτός ενδεχομένως να αυξηθεί μετά τις κατατακτήριες εξετάσεις για τη Β’ και Γ’ Γυμνασίου. Το κτίριο όπου στεγάζεται το Καλλιτεχνικό Σχολείο Αργολίδας διαθέτει έξι τάξεις και μία μεγάλη αίθουσα που χρησιμοποιείται ως εργαστήριο εικαστικών, ενώ πρέπει άμεσα να βρεθούν επιπλέον αίθουσες για τη στέγαση των εργαστηρίων θεάτρου-κινηματογράφου, θετικών επιστημών, πληροφορικής και μίας βιβλιοθήκης.

Παράλληλα πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εξασφάλιση επαρκών αιθουσών για τη μελλοντική λειτουργία λυκειακών τάξεων αλλά και τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων τις οποίες στερούνται οι μαθητές τα τρία χρόνια λειτουργίας του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας.

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis