home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αντιμέτωπος με αποδοκιμασίες και προπηλακισμούς ο Κωστούρος στο Αραχναίο

Χοντρό επεισόδιο περιγράφει ο Αναγνωσταράς – Ο δήμαρχος και η παράταξή του κάνουν λόγο για «4-5 άτομα που κοιτούν το συμφέρον τους»
Αραχναίο

Επεισόδιο σημειώθηκε κατά την επίσκεψη του δημάρχου Ναυπλιέων στο Αραχναίο, στα πλαίσια προεκλογικής του περιοδείας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Δημήτρης Κωστούρος δέχθηκε επίθεση από μερίδα κατοίκων του χωριού, οι οποίοι του εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους με συνθήματα αποδοκιμασίας εναντίον του και προπηλακισμούς.

Το πρωτοφανές περιστατικό φέρεται πως εκτυλίχθηκε το πρωί της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου κατά την είσοδο του δημάρχου και της συνοδείας του στο κεντρικό καφενείο του χωριού από το οποίο ο ίδιος κατάγεται.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος εμφανίστηκε σε ταβέρνα, όπου χαιρετήθηκε και συνομίλησε με θαμώνες, πριν αποχωρήσει από το Αραχναίο για να επιστρέψει στη βάση του.

Χοντρό επεισόδιο περιγράφει ο Αναγνωσταράς

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρώην δήμαρχος Ναυπλιέων Παναγιώτης Αναγνωσταράς:

«Επεισόδια, σήμερα, στο Αραχναίο. Αρχηγική εμφάνιση επιχείρησε να κάνει ο Κωστούρος στο χωριό του. Αποτέλεσμα: Να τον υποδεχθούν ρίχνοντας του μια σακούλα με σκουπίδια επάνω στο αυτοκίνητο του με την είσοδο του στο χωριό. Δεν πτοήθηκε (μάλλον έπεισε τον εαυτόν του ότι ήταν τυχαίο γεγονός) και συνέχισε αυτός και η πολυπληθής κουστωδία του. Και έκαναν το λάθος να μπούνε στο πρώτο καφενείο του χωριού“. Και αναφέρεται σε προπηλακισμούς και πολλά”γαλλικά”.

Ο κος Αναγνωσταράς αναφέρει ακόμα: “Και κάπου εκεί, προσπάθησε να τον προστατέψει ο υποψήφιος, δημοτικός του σύμβουλος, με λάθος τρόπο εισπράττοντας βέβαια μπουνίδια. Αποτέλεσμα: Καβάλησε, σε κακή κατάσταση, το αυτοκίνητο του ο Κωστουρος και εξαφανίστηκε!»

Κωστούρος: «Τους 4-5 που κοιτούν μόνο το συμφέρον τους, το χωριό τους έχει κρίνει χρόνια τώρα»

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος επιχειρεί να υποβαθμίσει το περιστατικό. Όπως αναφέρει η παράταξή του «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα»:

«Το Αραχναίο ξέρει να αναγνωρίζει και να εκτιμά τα έργα, τη φροντίδα και την αναβάθμιση του.

Προχωράμε μπροστά γιατί το μέλλον είναι τώρα. Μαζί με αυτούς που θέλουν το καλό του χωριού.

Τους 4-5 που κοιτούν το συμφέρον τους μόνο, το χωριό τους έχει κρίνει χρόνια τώρα».

Σε νεότερη ανακοίνωσή της η παράταξη Κωστούρου αναφέρει:

«Η συνεχής διαστρέβλωση της αλήθειας και η αναπαραγωγή fake news έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στον Δήμο μας κι αυτό είναι απολύτως λογικό, αφού η μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου την περασμένη Παρασκευή, κάποιους έκανε να χάσουν τον ύπνο τους.

Σε ότι αφορά την επίσκεψη μας, στην κοινότητα του Αραχναίου, η αλήθεια είναι μία.

Πολιτικός μας αντίπαλος, υποψήφιος με άλλο συνδυασμό και συγγενικό πρόσωπο υποψηφίου από άλλη παράταξη σε κατάσταση ευθυμίας προσπάθησαν να μας εμποδίσουν να εισέλθουμε σε καφενείο του χωριού.

Έτσι μάλλον αντιλαμβάνονται κάποιοι την Δημοκρατία.

Όσο για αυτούς που ψάχνουν “λαβράκια” είναι οι ίδιοι που αναπαράγουν την αήθη επίθεση του τέως Δημάρχου σε σημείο εμμονικό και πέραν της πολιτικής αντιπαράθεσης όπως επιτάσσει ο πολιτικός πολιτισμός.

Όσα για τα ‘’κάστρα’’ που βλέπουν κάποιοι, εμείς εκλεγήκαμε το 2019 και θα επανεκλεγούμε το 2023.

Όσοι αναζητούν μονάρχες και φεουδάρχες ας κοιτάξουν γύρω τους. Θα βρουν!»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis