home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στο Άργος ο Νίκας την Τρίτη για τα νέα ανανεωμένα εργαστήρια του ΕΠΑΛ

Ο Περιφερειάρχης θα επισκεφθεί το ΕΠΑΛ Άργους προκειμένου να παραδώσει τα εφοδιασμένα με νέο εξοπλισμό εργαστήρια του σχολείου.
Νίκας ΕΠΑΛ Άργους

Στο Άργος μεταβαίνει την ερχόμενη Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Συνοδευόμενος από τον περιφερειακό διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου Δημήτρη Οικονομόπουλο, θα επισκεφθεί το ΕΠΑΛ προκειμένου να παραδώσει τα εφοδιασμένα με νέο εξοπλισμό εργαστήρια του σχολείου.

Όπως τόνισε ο περιφερειάρχης, συνολικά από την Περιφέρεια -μέσω του ΠΕΠ 2014 – 2020- έχουν διατεθεί 11 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού των εργαστηρίων των ΕΠΑΛ στις 5 Περιφερειακές Ενότητες.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Απρίλιο, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας είχε επισκεφθεί το Πρότυπο ΕΠΑΛ του Άργους, όπου σε συνάντησή του με μαθητές του εν λόγω σχολείου συζήτησε θέματα τα οποία έθεσαν οι ίδιοι και αφορούσαν, μεταξύ άλλων, στην ασφάλεια, αλλά και στην βελτίωση των υποδομών του σχολείου, ενώ παράλληλα είχαν εκφράσει προβληματισμό και ανησυχίες για την επαγγελματική τους διασφάλιση και τις προοπτικές τους στην αγορά εργασίας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis