home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

«Αλλαγή Πορείας»: Στον ίδιο δρόμο του Κουτσοποδίου έχουν κτήματα και υποψήφιοι του Μαλτέζου

Μάριος Ρέσκος: Λυπάμαι για τον ολισθηρό δρόμο που επιλέγει να κινηθεί ενόψει εκλογών o κ. Μαλτέζος
Καμπόσος Ρέσκος

Ασφαλτοστρώσεις γίνονται μπροστά από τα κτήματα των αντιδημάρχων στο Κουτσοπόδι, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Γιάννης Μαλτέζος και η παράταξη «Πρωτοβουλία», με τον συνδυασμό «Αλλαγή Πορείας Δημήτρης Καμπόσος» να αντιδρά.

«Όλοι στον ίδιο τόπο ζούμε κύριε Μαλτέζο εκτός από εσάς που ζείτε στον πύργο σας», τονίζει στην απάντησή της η παράταξη Καμπόσου.

Αναλυτικά:

«Ευτυχώς που οι κάτοικοι του Κουτσοποδίου γνωρίζουν τι γίνεται στο χωριό και δεν παρασύρονται από τους λαϊκιστές.

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης κ. Μαλτέζος, μέσα στον πανικό του για την επερχόμενη ήττα του, σε ένα μεγάλο πλέγμα δρόμων πολλών χιλιομέτρων που ασφαλτοστρώθηκε στο Κουτσοπόδι, βρήκε να πει πως ήταν και κτήματα δυο αντιδημάρχων (Sic) των οποίων το Κουτσοπόδι είναι τόπος καταγωγής και διαθέτουν κτήματα διάσπαρτα σε αυτό!

Εμείς δεν πέφτουμε στο επίπεδο αυτό να αναφέρουμε ότι στον ίδιο δρόμο έχουν κτήματα οι υποψήφιοι του κ. Μαλτέζου, κ. Νέζος Δημήτρης και κ. Παιδάκης Χρήστος υποψήφιος και Α΄ξάδερφος του κ. Μαλτέζου ή σε άλλον από τους ασφαλτοστρωμένους δρόμους η Υποψήφια του κ. Μαλτέζου Ζουλούμη Μαρία. Όπως επίσης υπάρχουν ιδιοκτησίες και άλλων υποψηφίων από άλλες παρατάξεις.

Οι δρόμοι αυτοί εξυπηρετούν εκατοντάδες κατοίκους οι οποίοι είτε κατοικούν είτε διαθέτουν κτήματα γύρω από αυτούς τους δρόμους. Δυστυχώς με αυτό τον τρόπο αποδεικνύει την νοοτροπία του, «εμείς και οι άλλοι».

Ας αφήσει ο κ. Μαλτέζος λοιπόν τα πυροτεχνήματα διότι με αυτή την τακτική καταρρέει καθημερινά και τα ποσοστά του τείνουν σε μονοψήφια νούμερα…»

Μάριος Ρέσκος: Λυπάμαι για τον ολισθηρό δρόμο που επιλέγει να κινηθεί ενόψει εκλογών o κ. Μαλτέζος

Με τη σειρά του ο αντιδήμαρχος Άργους – Μυκηνών Μάριος Ρέσκος σημειώνει:

«Την εντιμότητά μου και την προσφορά μου στο Δήμο και σε όλους τους δημότες, ασχέτως τόπου διαμονής τους, δεν επιτρέπω σε κανένα να την αμφισβητήσει.

Προφανώς έχει γίνει αντιληπτό ότι οι δημότες εκφράζονται με πολύ θετικά σχόλια για το πρόσωπό μου και για τούτο ο κ. Μαλτέζος επιχειρεί να με πολεμήσει με τη δημιουργία αστήρικτων αρνητικών εντυπώσεων σε βάρος μου. Βασίζεται όμως σε εσφαλμένη ενημέρωση από συμβούλους του καταγόμενους από το Κουτσοπόδι. Προφανώς δεν του ανέφεραν ότι το πρόγραμμα ασφαλτόστρωσης που υλοποιήθηκε είναι εγκεκριμένο, έχει υπαχθεί από διετίας στο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας, ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ και αφορούσε σε ασφαλτοστρώσεις οδών σε μήκος πολλών χιλιομέτρων. Ίσως “λησμόνησαν” να του αναφέρουν ότι από τις συγκεκριμένες οδούς, στις οποίες αναφέρεται, εξυπηρετούνται πέραν των 200 ιδιοκτησιών και μάλιστα κάποιες από τις ιδιοκτησίες αυτές ανήκουν και σε υποψηφίους συμβούλους της δικής του παράταξης όπως και σε συμβούλους άλλων παρατάξεων καταγόμενους από το Κουτσοπόδι. Λυπάμαι για τον ολισθηρό δρόμο που επιλέγει να κινηθεί ενόψει εκλογών αποδεικνύοντας τον πανικό που άρχισε να τον διακατέχει μπροστά στη διαφαινόμενη ήττα της παράταξής του».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis