home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Ο Μαλτέζος κριτικάρει την υποψηφιότητα Μπακέτου με τον Καμπόσο

Πρωτοβουλία: «Με βασιλόπιτες και κουραμπιέδες καλοκαιριάτικα, ο Καμπόσος έκανε μεταγραφή τον Μπακέτο»
Παρουσίαση Πρωτοβλυλία Μαλτέζος Άργος (6)

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη Άργους-Μυκηνών «Πρωτοβουλία» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Μαλτέζο, αναφέρεται στην υποψηφιότητα του Ανδριανού Δήμα (Μπακέτου) με την παράταξη «Αλλαγή Πορείας – Δημήτρης Καμπόσος».

Όπως σημειώνει η παράταξη «Πρωτοβουλία»:

«Με βασιλόπιτες, κουραμπιέδες και μελομακάρονα εν μέσω καλοκαιριού έκανε μεταγραφή τον Μπακέτο από το Μάνεση ο απερχόμενος Δήμαρχος του Δήμου Άργους Μυκηνών. Δεν λέω, καλό ψωμί βγάζει ο Μπακέτος, όμως βρε αδερφέ και στον Δήμο μας έχουμε έναν σωρό καλούς φούρνους.

Όπως θα δείτε παρακάτω ένας ακόμα κουμπάρος του απερχόμενου παίρνει απευθείας ανάθεση και μάλιστα το χρηματικό ένταλμα εκδόθηκε πολύ γρήγορα. Ο Δήμαρχος δείχνει τον πανικό του βλέποντας πως χάνει τον Δήμο και από την άλλη δείχνει τον τρόπο που διαχειρίζεται τα οικονομικά του Δήμου. Ασκεί ρουσφετολογική πολιτική και μάλιστα πανάκριβη, χωρίς να τον νοιάζει αφού τα πληρώνει ο Δήμος, δηλαδή εσείς πληρώνετε τους κουμπάρους του και τους κουραμπιέδες τους, συμπολίτες μου. Επειδή οι κουμπάροι του είναι πολλοί, έρχονται πολλά τέτοια δελτία τύπου ακόμα. Εκτός κι αν δεν σας ενοχλεί να σας κάνει κουμάντο ο Μπακέτος από το Μάνεση.

Υ.Γ. Αν αντί για 9.455€ η σύμβαση ήταν λίγο μεγαλύτερη από 10.000,00€ δε θα μπορούσε να είναι υποψήφιος με τον κουμπάρο του, λόγω ασυμβίβαστου. Τυχαίο; Δε νομίζω…».

Δείτε την απόφαση στη «Διαύγεια».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis