home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ζουν με τον φόβο αφότου προσγειώθηκε ο βράχος πάνω στο σπίτι

Οι ιδιοκτήτες ζουν με τον φόβο μήπως μία νέα κακοκαιρία προκαλέσει νέες πτώσεις βράχων που θα καταπλακώσουν το σπίτι.
Αποκόλληση βράχου Ναύπλιο (2)

Αντιμέτωποι με ένα απρόοπτο βρέθηκαν οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στους Άγιους Πάντες, στο Ναύπλιο πριν από περίπου μία εβδομάδα. Ένας μεγάλος βράχος αποκολλήθηκε τις μέρες της κακοκαιρίας Daniel και προσγειώθηκε πάνω στο σπίτι.

Αποτέλεσμα της πτώσης του βράχου ήταν να προκληθούν υλικές ζημιές στα κεραμίδια της οικίας. Αν όμως ο βράχος έπεφτε λίγα μέτρα πιο πέρα από εκεί που έπεσε, μπορεί και να θρηνούσαμε θύματα.

Οι ιδιοκτήτες ζουν με τον φόβο μήπως μία νέα κακοκαιρία προκαλέσει νέες πτώσεις βράχων που θα καταπλακώσουν το σπίτι.

Αποκόλληση βράχου Ναύπλιο (3)

Για το θέμα έχει ενημερωθεί εγγράφως ο Δήμος Ναυπλιέων, ενώ στο σημείο υπάρχουν και άλλα σπίτια που βρίσκονται σε κίνδυνο, καθώς υπάρχουν πολλά βράχια από πάνω.

Όπως έγραψε σχετικά ο Κώστας Καράπαυλος για το θέμα: «Τί τρέχει; Έγινε κατολίσθηση και έπεσε κανένας βράχος; Εκεί στην συνοικία των Αγίων Πάντων έπεσε ο βράχος πάνω σε ένα σπίτι πριν ακριβώς μία εβδομάδα Και ουδείς ενδιαφέρθηκε. Ο Δήμος ενημερώθηκε και εγγράφως από ότι μαθαίνω Και ο κίνδυνος από πάνω ακόμα υπάρχει με άλλα μετέωρα βράχια. Λύνονται τα θέματα αυτά αν υπάρχει θέληση».

Μένει να δούμε αν κάποιο συνεργείο θα επισκεφθεί την περιοχή για να κάνει αυτοψία και να δρομολογηθεί λύση, ή αν θα αφεθεί το θέμα στην τύχη του με την ευχή να μην συμβεί κάτι χειρότερο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis