home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ερμιονίδα: Πολύ μεγάλες ζημιές σε οδικό δίκτυο, σπίτια, κτηνοτροφικές μονάδες, επιχειρήσεις

Ποιες ενέργειες έχει κάνει ο Δήμος Ερμιονίδας για την αντιμετώπιση της κατάστασης που προκλήθηκε από την κακοκαιρία Daniel
Κακοκαιρία Ερμιονίδα (3)

Οι ζημιές που προκλήθηκαν στο οδικό δίκτυο, σε σπίτια, σε κτηνοτροφικές μονάδες, σε επιχειρήσεις, στη ΔΕΥΑΕΡ από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στην Ερμιονίδα, είναι πάρα πολύ μεγάλες.

Ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος ενημερώνει πως, «από την πρώτη στιγμή, χθες τα ξημερώματα όλοι οι αρμόδιοι (Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πολιτική προστασία, υπάλληλοι, πολίτες) ήμασταν επί ποδός και έτσι με το πρώτο φως της μέρας πάνω από 14 μισθωμένα από τον Δήμο μηχανήματα έργου ιδιωτών, ρίχτηκαν στη μάχη, ώστε να δοθούν στην κυκλοφορία όλοι οι δρόμοι που ήταν κλειστοί.

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια όλης της χθεσινής ημέρας και σήμερα συνεχίζονται και σε άλλους δρόμους σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου μας.

Οι Ενέργειές μας Άμεσες:

  • Υποβάλαμε αίτημα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου να κηρυχθεί ο Δήμος Ερμιονίδας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
  • Υποβάλαμε Αίτημα στο Υπουργείο Εσωτερικών για έκτακτη επιχορήγηση, ώστε να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές στο οδικό δίκτυο.
  • Επίσης, υποβάλαμε αίτημα στην Περιφέρεια να συνδράμει με μηχανήματα έργου, ώστε να γίνει γρήγορα η αποκατάσταση του οδικού δικτύου και σε τηλεδιάσκεψη με τον κ. Περιφερειάρχη αποφασίστηκε η ικανοποίηση του αιτήματός μας.
  • Εκδόθηκε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου αναφορικά με τη σύσταση επιτροπών και άλλες οδηγίες, ώστε να αποζημιωθούν οι πληγέντες.

Οι συνέπειες αυτής της σφοδρής κακοκαιρίας αντιμετωπίστηκαν άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο.

Σας διαβεβαιώνω ότι κάναμε και κάνουμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό

Όλα όσα είχαν σχεδιαστεί στην έκτακτη Σύσκεψη όλων των άμεσα εμπλεκόμενων φορέων στις 4/09 υλοποιήθηκαν».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis