home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Η Μαρία Καλαλά μαζί με τον Κώστα Μάκαρη

Η Μαρία Καλαλά θα είναι υποψήφια με την παράταξη «Νέα Εποχή» του Κωνσταντίνου Μάκαρη στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές
ΚΑΛΑΛΑ ΜΑΡΙΑ

Η Μαρία Καλαλά θα είναι υποψήφια με την παράταξη «Νέα Εποχή» του Κωνσταντίνου Μάκαρη στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Η ίδια εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

«Αγαπητοί Συμπολίτες,

Έχω γεννηθεί στο Ναύπλιο, όπου και κατοικώ μόνιμα. Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και επί χρόνια ασκώ το επάγγελμα της γραμματέως.

Από την φύση μου είμαι ενεργή πολίτης και παρακολουθώ από κοντά τα τεκταινόμενα στην πόλη μου, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προσοχή.

Δυστυχώς η απογοήτευσή μου είναι μεγάλη, για το παραγόμενο έργο από πλευράς της Δημοτικής Αρχής και η ανάπτυξη που όλοι οραματιζόμαστε ότι θα υπάρξει για αυτήν την Πρωτεύουσα Πόλη είναι όνειρο θερινής νυκτός.

Σε όλη την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, υπάρχει στο βάθος του τούνελ φως  και μια όαση, που μας δίνει ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει σε αυτόν τον Ιστορικό Τόπο.

Η υποψηφιότητα που κατέθεσε ο κ. Κων/νος Μάκαρης για Δήμαρχος Ναυπλιέων, πιστεύω ότι αποτελεί σιγουριά για το μέλλον, διότι το δείγμα γραφής που έχει δώσει έως τώρα, στην επαγγελματική του ενασχόληση καθώς και στην κοινωνική του παρέμβαση αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος, που δεν είναι άλλο παρά η αντικατάσταση της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Αποφάσισα λοιπόν να είμαι υποψήφια με το ψηφοδέλτιό του στις εκλογές του Οκτωβρίου».

ΚΑΛΑΛΑ ΜΑΡΙΑ

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis