home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μπουντρούκας σε Γιαννακούρα: «Ρε Βαγγελη, γιατί δεν βγαίνεις να στηρίξεις Κουτσούλη;»

Πώς χρίστηκε υποψήφιος ο Μπουντρούκας στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση; Ο ρόλος του Γιαννακούρα και τα εσωκομματικά εμπόδια που πρέπει να υπερκεράσει ο Κουτσούλης
Γιάννης Μπουντρούκας

«Ρε Βαγγέλη, γιατί δεν βγαίνεις να στηρίξεις Κουτσούλη, να τελειώνουμε. Πάλι παίζεις παινχιδάκια;». Με αυτή τη φράση ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση Γιάννης Μπουντρούκας απευθύνεται στον Βαγγέλη Γιαννακούρα, αποκαλύπτοντας παράλληλα το παρασκήνιο που τον έχρισε υποψήφιο προ τετραετίας.

Να σημειωθεί πως ήδη στο ΠΑΣΟΚ έχουν γίνει άνω κάτω, καθώς κάποια από τα στελέχη του κόμματος διαφωνούν με την υποψηφιότητα του Δημήτρη Κουτσούλη, δηλώνοντας ανοιχτά τη στήριξή τους στον Πέτρο Τατούλη, με τον οποίο ο Βαγγέλης Γιαννακούρας είχε υπάρξει στενός συνεργάτης.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου:

«Το 2019 σου ζητούσαμε όλοι να κατέβεις για Περιφερειάρχης με το ΠΑΣΟΚ. Θυμάσαι τι μου απάντησες; Ότι δεν έχεις χρήματα για να κατέβεις και ότι θα κάτσεις στο σπίτι σου και δεν θα ασχοληθείς. Την επόμενη βδομάδα κατέβηκες υπο τον μέντορα σου τον Πέτρο. Έτσι αναγκάστηκα να κατέβω εγώ, γιατί κρυφτήκατε όλοι, παρ ότι δεν είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ, αλλά φίλος και οι πιο πολλοί απο εσάς τα μέλη κάνατε άλλες επιλογές, είτε ως υποψήφιοι με άλλες παρατάξεις, είτε κρυπτόμενοι και στηρίζοντας άλλους. Τα ίδια θέλετε να κάνετε τώρα στον Κουτσούλη;

Υγ1. Δεν μπορεί να είσαι υπέρ της απλής αναλογικής και να κατακεραυνώνεις τις συνεργασίες.

Υγ2. Αν δεις τα πρακτικά του Περιφερειακού Συμβουλίου θα διαπιστώσεις ότι στο 70% των ψηφοφοριών, ψήφισα αντίθετα απο το νυν Περιφερειάρχη και προς τιμήν του ποτέ δεν δυσανασχέτησε».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis