home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Η Ραλούκα – Στεφανία Μπαρντίτα και ο Δημήτρης Κατσούρης με Μάκαρη

ΜΑΚΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Στον δημοτικό συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Ναυπλιέων Κωνσταντίνου Μάκαρη εντάσσονται η Ραλούκα – Στεφανία Μπαρντίτα και ο Δημήτρης Κατσούρης.

Ο κος Δημήτρης Κατσούρης που αποτελεί την έβδομη υποψηφιότητα από τον Αγ. Αδριανό, δηλώνει: «Είμαι γέννημα θρέμμα από τον Αγ. Αδριανό. Ελεύθερος επαγγελματίας στις επαγγελματικές μου δραστηριότητες. Η αγωνία μου για το μέλλον της Δημοτικής μου Κοινότητας, με οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθώ ενεργά στις εκλογές που έρχονται. Τα προβλήματα είναι πολλά και παρόλο που είμαστε ενωμένοι με την πρωτεύουσα του Δήμου μας, το πανέμορφο Ναύπλιο, λύσεις δεν δίνονται και τα πάντα έχουν τελματώσει.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ

Η πρόσκληση που μου έγινε από τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κων/νο Μάκαρη για κοινή συμπόρευση στις εκλογές, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει λύσεις, ώστε να βγούμε από το τέλμα της ανυπαρξίας και να προχωρήσουμε μπροστά. Θα είμαι λοιπόν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του κ. Μάκαρη στον Αγιο Αδριανό».

Η κα Ραλούκα – Στεφανία Μπαρντίτα αναφέρει: «Όπως γνωρίζετε είμαι Ρουμανικής καταγωγής, αλλά έχω πολιτογραφηθεί Ελληνίδα. Προέρχομαι από γονείς μετανάστες και είμαι γέννημα θρέμμα του Ναυπλίου. Έχω τελειώσει την σχολή Τουριστικών επαγγελμάτων. Ανήκω στην νέα γενιά, η οποία βλέποντας την άναρχη κατάσταση που επικρατεί στην Πρώτη Πρωτεύουσα της Ελλάδος δηλαδή το πανέμορφο Ναύπλιο γεμίζει με ανησυχίες και ερωτηματικά τι θα γίνει στο μέλλον, κάτι που μας αφορά άμεσα.

ΡΑΛΟΥΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΠΑΡΝΤΙΤΑ

Μου έγινε μία πρόταση από την πλευρά του υποψηφίου Δημάρχου κ. Κων/νου Μάκαρη, να βοηθήσω και εγώ με την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του, προκειμένου  όλοι μαζί, να αλλάξουμε  τα δεδομένα στον Δήμο μας, κάτι που έχει δημιουργήσει όλη αυτή την αδράνεια, την γραφειοκρατική αντίληψη και την παντελή έλλειψη οράματος. Απάντησα θετικά σε αυτήν την πρόκληση για εμένα και θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του κ. Μάκαρη στις εκλογές που έρχονται».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis