home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Δουλειά για όλους, αύξηση του ατομικού εισοδήματος, βιώσιμες Επενδύσεις υποσχέθηκε ο Τατούλης

Περιοδεία του επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου»
Περιοδεία Τατούλη στην Αργολίδα

Επίσκεψη στην Αργολίδα πραγματοποιεί ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης με τους συνεργάτες του από την Παρασκευή 25 Αυγούστου και το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023 συνεχίζοντας την επαφή του με τους πολίτες.

Ο Πέτρος Τατούλης βρέθηκε στον Άγιο Αδριανό του Δήμου Ναυπλιέων και παρακολούθησε με θρησκευτική λαμπρότητα στο ομώνυμο Βυζαντινό εκκλησάκι τον Αρχιερατικό Εσπερινό.

Στη συνέχεια, συνομίλησε με πολίτες και παρευρέθηκε στο Δρέπανο στη γιορτή του χωριού προς τιμήν των Πολιούχων του Αγίων Αδριανού και Ναταλίας. Ο Πέτρος Τατούλης είχε την ευκαιρία να βρεθεί με συμπολίτες του και τόνισε ότι στόχος της επόμενης περιόδου είναι να συνεχίσει η Πελοπόννησος τον δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της υλοποίησης του κεντρικού τρίπτυχου της ατζέντας του: «Δουλειά για όλους, Αύξηση του ατομικού εισοδήματος, Βιώσιμες Επενδύσεις».   

Η περιοδεία του Πέτρου Τατούλη και των συνεργατών του συνεχίζεται και το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023 στον Δήμο Ερμιονίδας, όπου θα παρευρεθούν στο Κρανίδι, στην Ερμιόνη, στο Πόρτο Χέλι, στην Θερμησία, στο Ηλιόκαστρο, στην Κοιλάδα, στους Φούρνους και στα Δίδυμα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis