home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Λευκή Νύχτα στο Άργος με προσφορές, εκπλήξεις και ροκ διάθεση

Συναυλία με τους Νίκο Ζιώγαλα, Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Μηλιώκα, Γιάννη Γιοκαρίνη.
xamos me ti leuki nyxta sto argos 6

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους διοργανώνει για τέταρτη φορά τη Λευκή Νύχτα, στο Άργος, την Τετάρτη 30 Αυγούστου, από τις 7 το απόγευμα έως αργά τη νύχτα.

Θα υπάρχουν προσφορές στα εμπορικά καταστήματα, μεγάλα δώρα, Dj’s και μουσική σε πολλά σημεία της πόλης καθώς και συναυλία με τους Νίκο Ζιώγαλα, Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Μηλιώκα, Γιάννη Γιοκαρίνη.

Τέσσερα μεγάλα «παιδιά», τέσσερις κορυφαίοι τραγουδοποιοί της σκηνής μας, παρέα με τη σπάνια «χημεία» που τους ενώνει, την ανεξάντλητη ενέργεια και τις αμέτρητες επιτυχίες τους – που συντροφεύουν για δεκαετίες τόσες και τόσες στιγμές μας – υπόσχονται να μας χαρίσουν μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά.

Λευκή Νύχτα Άργος (1)

Όπως αναφέρει ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους:

«Την Τετάρτη 30 Αυγούστου θα ψωνίσουμε και θα διασκεδάσουμε σε όλη την πόλη. Τα μαγαζιά που θα λάβουν μέρος θα αρχίζουν ακόμα και από την Τριπόλεως με μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές.

Μην περιοριστείτε στο κέντρο, όλη η πόλη γιορτάζει την Λευκή Νύχτα και όπου βλέπετε την αφίσα “συμμετέχω” μην διστάσετε να μπείτε να ψωνίσετε γιατί θα παίρνετε μέρος και στην κλήρωση με μεγάλα δώρα.

Μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα μας για να βλέπετε και τις προσφορές που θα έχουν τα καταστήματα για την βραδιά αυτή».

Λευκή Νύχτα Άργος (2)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis