home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Έρχεται το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Τέχνης στην Καρδαμύλη

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Δήμο Δυτικής Μάνης σε συνεργασία με το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας.
1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Τέχνης στην Καρδαμύλη

Από τις 22-25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Τέχνης της Καρδαμύλης. Το φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Δήμο Δυτικής Μάνης σε συνεργασία με το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας.

Οι φίλες και οι φίλοι των τεχνών καλούνται να απολαύσουν εξαιρετικά ντοκιμαντέρ για την μουσική, τη φωτογραφία, το χορό, και όλες τις τέχνες. Οι δημιουργοί, ξένοι και Έλληνες με τους φιλοξενούμενους καλλιτέχνες και τους κατοίκους θα αναπτύξουν διάλογο εξερευνώντας τις τάσεις της τέχνης. Παράλληλα εκπαιδευτικά ντοκιμαντέρ θα προβληθούν στο γυμνάσιο καθώς και στο δημοτικό σχολείο, δίνοντας την δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς, μαθήτριες και μαθητές να συμμετέχουν ενεργά στο φεστιβάλ, απολαμβάνοντας τις ταινίες.

Το Φεστιβάλ ξεκινάει με μια υπέροχη πολυβραβευμένη ταινία και ανοιχτή πρόσκληση βραδιάς χορού για όλους. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια κινηματογράφησης και φωτογραφίας, εργαστήρια κατασκευής θεατρικής κούκλας και κεραμικής, προγραμματίζονται μουσικά διαδραστικά δρώμενα για παιδιά και νέους, αφήγηση παραμυθιών, ενώ δεν θα λείψει και μια μουσική παράσταση.

Όλες οι προβολές και οι παράλληλες δράσεις θα είναι δωρεάν για το κοινό.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis