home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μπαλτατζής: Ποτέ δεν προσκλήθηκε ο Βαρβιτσιώτης στο Ναύπλιο – Κάνει λόγο για μικροπολιτικά σενάρια

Νέα δήλωση του Δρ. Φιλοσοφίας και Θεολόγου μετά την πολιτική διάσταση που έδωσε για την αναβολή της εκδήλωσης το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αργολίδας (ΔΕΕΠ) Ανδρέας Σαρρής
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Με νέα του δήλωση στο anagnostis.org ο Δρ. Φιλοσοφίας και Θεολόγος Δημήτρης Μπαλτατζής επαναλαμβάνει τους λόγους για τους οποίους αναβλήθηκε η εκδήλωση με ομιλητή τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ΥΝΑΝΠ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο Ναύπλιο. Είχε προηγηθεί η δήλωση του μέλους της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αργολίδας (ΔΕΕΠ) Ανδρέα Σαρρή, ο οποίος αναφερόταν σε παρέμβασή του για την ακύρωση της προσέλευσης Βαρβιτσιώτη στο Ναύπλιο.

Ο κος Δημήτρης Μπαλτατζής δηλώνει ότι «όσοι προσπαθούν την αποτυχία μου στην οργάνωση της εκδήλωσης να την καπηλευτούν μικροπολιτικά φτιάχνοντας σενάρια τα οποία και διαδίδουν  στα μέσα ενημέρωσης τους συνιστώ να σταματήσουν να ψεύδονται και να υποτιμούν τη νοημοσύνη των συνανθρώπων μας».

Η αφίσα της εκδήλωσης με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Βαρβιτσιώτης Ναύπλιο

Η νέα δήλωση Μπαλτατζή για Βαρβιτσιώτη

Ολόκληρη η δήλωση του Δρ. Φιλοσοφίας και Θεολόγου Δημήτρη Μπαλτατζή στο anagnostis.org, για την αναβολή της εκδήλωσης με ιστορικό, θρησκευτικό και πολιτισμικό χαρακτήρα στο Πλαίσιο της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης με θέμα: θρησκεία – διάλογος- Ευρώπη, στο Ναύπλιο με ομιλητές τον ίδιο και τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ΥΝΑΝΠ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο Ναύπλιο, ακολουθεί:

«Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύονται διάφορες ανακοινώσεις στα μέσα ενημέρωσης της Αργολίδας ότι δήθεν ο υπουργός κ. Βαρβιτσιώτης ακύρωσε την εμφάνιση του στο Ναύπλιο. Ουδέποτε ακύρωσε ο ίδιος την επίσκεψη του στη πόλη του Ναυπλίου αφού ποτέ δεν είχε προσκληθεί από εμένα. Προσωπικά έσφαλα διότι οργανωτικά δεν είχα σχεδιάσει σωστά το όλο εγχείρημα και γι΄ αυτό από λάθος μου δεν είχε προσκληθεί και ο κ. Υπουργός για να παραστεί.

Όσοι προσπαθούν την αποτυχία μου στην οργάνωση της εκδήλωσης να την καπηλευτούν μικροπολιτικά φτιάχνοντας σενάρια τα οποία και διαδίδουν  στα μέσα ενημέρωσης τους συνιστώ να σταματήσουν να ψεύδονται και να υποτιμούν τη νοημοσύνη των συνανθρώπων μας. Ζήτω συγγνώμη από τον αξιότιμο δήμαρχο Ναυπλιέων κύριο Δημήτρη Κωστούρο για την αναστάτωση που προκλήθηκε από προσωπικό μου λάθος όσον αφορά την οργάνωση της εκδήλωσης».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis