home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Τρικλοποδιά στον Δημήτρη Κωστούρο από Νεοδημοκράτες

Ζήτησαν από τον Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ΥΝΑΝΠ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να μην έρθει τώρα στο Ναύπλιο
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο Νεοδημοκράτες φέρονται ως τα πρόσωπα εκείνα που μεσολάβησαν για την αναβολή της επίσκεψης του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ΥΝΑΝΠ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο Ναύπλιο. Όπως αναφέρουν πηγές, το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αργολίδας (ΔΕΕΠ) Ανδρέας Σαρρής και ο κ. Θανάσης Γαλάνης από Λυγουριό “έκαψαν” τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και σκόρπισαν χαμόγελα στις άλλες δημοτικές παρατάξεις.

Όπως μας επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο κ. Ανδρέας Σαρρής με παρέμβαση του, ως μέλους της ΔΕΕΠ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και μέσω του αδερφικού φίλου του Υπουργού, Θανάση Γαλάνη από το Λυγουριό αναβλήθηκε η ομιλία του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο Ναύπλιο. Ο λόγος προφανώς τα τελευταία γεγονότα που έχουν εξελιχθεί στο Ναύπλιο. Η αντίδραση του Μέλους της ΔΕΕΠ υπήρξε άμεση για την αποφυγή και άλλων αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων από Νέο Δημοκράτες της περιοχής ειδικά τώρα που η προεκλογική περίοδος έχει πάρει φωτιά.

Μέχρι σήμερα ως βασικός λόγος ακύρωσης της επίσκεψης του Υπουργού, υπήρξε η ανάληψη ευθύνης της αναβολής από τον Δρ. Φιλοσοφίας και Θεολόγος Δημήτρη Μπαλτατζή, οποίος συνδιοργάνωσε, όπως αναφέρει, την εκδήλωση.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis