home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Επιδημία οι ακυρώσεις. Δεν πάει ο Βαρβιτσιώτης να μιλήσει

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ΥΝΑΝΠ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επρόκειτο να μιλήσει την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στο Βουλευτικό
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Δεν θα πάει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στο Ναύπλιο. Είναι η τρίτη εκδήλωση που ακυρώνεται μέσα σε λίγες ημέρες. Είχε προηγηθεί η ακύρωση της Ναυτικής Ναυπλιάδας εκτός από την εικαστική έκθεση και η συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Παλαμήδι.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ΥΝΑΝΠ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επρόκειτο να μιλήσει την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στο Βουλευτικό σε εκδήλωση με ιστορικό, θρησκευτικό και πολιτισμικό χαρακτήρα στο Πλαίσιο της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης με θέμα: θρησκεία – διάλογος- Ευρώπη.

Βαρβιτσιώτης Ναύπλιο

Την εκδήλωση σύμφωνα με την αφίσα επρόκειτο να διοργανώσει ο δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ. Εκτός από τον κο Βαρβιτσιώτη επρόκειτο να μιλήσει και ο Δρ. Φιλοσοφίας και Θεολόγος Δημήτρης Μπαλτατζής, ο οποίος ανακοίνωσε την αναβολή. Όπως σημειώνει ο «Υπουργός ούτε καν γνώριζε το πότε θα γίνει. Έλεγε ναι εδώ και ένα χρόνο, αλλά πότε ήταν αδύνατον να οργανωθεί. Με δική μου πρωτοβουλία ανέλαβα το ρίσκο και το διοργάνωσα, αλλά λόγω των προβλημάτων που μας έτυχαν το αναβάλλουμε  στο μέλλον».

Η ανακοίνωση αναβολής της εκδήλωσης

Ακολουθεί η ανακοίνωση της αναβολής της εκδήλωσης από τον κο Δημήτρη Μπαλτατζή:

«Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να διεκπεραιώσω την εκδήλωση που έχω αναλάβει με δική μου πρωτοβουλία για να μιλήσει ο κ. Υπουργός στο Βουλευτικό Αργολίδας.

Την εκδήλωση αυτήν την έχω φανταστεί σαν μια τιμή προς τους αγωνιστές του 21, οι οποίοι δώσανε το αίμα τους για μας. Ο κ. Βαρβιτσιώτης είναι ιστορία για την Ελλάδα μας και για την Ευρώπη.

Το θέμα της εκδήλωσης το έχω παρακολουθήσει στη Ι. Μ. Περιστερίου.

Στο συνέδριο μίλησαν καθηγητές πανεπιστημίου και μάλιστα θεολόγοι. Ανάμεσά τους ήταν και ο Υπουργός κ. Βαρβιτσιώτης και πραγματικά μου έχει κάνει πάρα πολύ εντύπωση. Μίλησε για το θέμα και καλύτερα και από τους θεολόγους και είχα την τιμή να τον προσκαλέσω.

Έκτοτε έχω πάει 4 φορές σε εκδηλώσεις στο Περιστέρι και έλεγα τα νέα στον κ. Υπουργό τα της οργάνωσης. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την τιμή που δέχθηκε να μας έρθει, φυσικά έκτοτε δεν μίλησα με τον κ. Υπουργό και υπέθεσα, ότι μπορεί να μας έρθει.

Πάντα είχα το ρίσκο, στο ότι μπορεί και να μην έρθει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμο Ναυπλίου και ιδιαίτερα την κ. Ράλλη Μαρία για την κατανόηση και τη συνεργασία και όλους ειλικρινά του Δήμου να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Φυσικά οι ευχαριστίες μου πηγαίνουν και στον Δήμαρχο κ. Κωστούρο.

Ζητάω συγνώμη γιατί μου έτυχαν κάποιες εργασίες που είναι αδύνατον να ασχοληθώ με το θέμα.

Ζητάω συγνώμη και από τους φίλους μου ακροατές, οι οποίοι με ενεθάρρυναν και με συνεχάρησαν για αυτήν την εκδήλωση. Φυσικά το σίγουρο ήταν, ότι θα την έκαμνα μόνος μου και οκ.

Υπουργός ούτε καν γνώριζε το πότε θα γίνει. Έλεγε ναι εδώ και ένα χρόνο, αλλά πότε ήταν αδύνατον να οργανωθεί. Με δική μου πρωτοβουλία ανέλαβα το ρίσκο και το διοργάνωσα, αλλά λόγω των προβλημάτων που μας έτυχαν το αναβάλλουμε  στο μέλλον.

Ευχαριστώ όλους τους φίλους μας και εύχομαι να περνάτε καλά και με υγεία πάντοτε. Ας μην ξεχνάμε την ανθρωπιά στη ζωή μας. Ο κόσμος είναι όμορφος μόνο με αξίες και κατανόηση ο ένας στον άλλο. Σε όλους εύχομαι καλό και ευλογημένο βράδυ».

Η ανακοίνωση αναβολής της εκδήλωσης με ομιλητή τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη έχει αναρτηθεί και στα κοινωνικά δίκτυα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis