home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άνω κάτω στο ΠΑΣΟΚ με τις εκλογές στην Πελοπόννησο – Ο «Σουλτάνος» και ο «Σουλτανίσκος»

Δριμεία επίθεση Παπασταματάκη σε Κωνσταντινόπουλο: Προβοκατόρικες δηλώσεις από τον «Σουλτανίσκο του ΠΑΣΟΚ»
ΠΑΣΟΚ

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σχετικά με τον υποψήφιο περιφερειάρχη στην Πελοπόννησο, με τον Γιώργο Παπασταματάκη που είναι υποψήφιος με την παράταξη του Τατούλη «Νέα Πελοπόννησος» να περνά στην αντεπίθεση, απαντώντας στα όσα έγραψε ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια.

Ως γνωστόν το ΠΑΣΟΚ έχει εκφράσει δημόσια τη στήριξή του στον γιατρό Δημήτρη Κουτσούλη, τη στιγμή που κάποια στελέχη του έχουν προτιμήσει να ταχθούν στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη, με αποτέλεσμα το κόμμα να έχει γίνει άνω κάτω.

Δεν είναι τυχαία η παρουσία του προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη σε πρόσφατη κλειστή σύσκεψη που έγινε στην Τρίπολη ώστε να συζητηθούν διεξοδικά όλα τα θέματα που έχουν προκύψει αναφορικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Παπασταματάκης: «Σουλτανίσκος του ΠΑΣΟΚ» ο Κωνσταντινόπουλος

Ο Γιώργος Παπασταματάκης κάνει λόγο για προβοκατόρικες δηλώσεις και αποκαλεί τον κο Κωνσταντινόπουλο «Σουλτανίσκο του ΠΑΣΟΚ», ως έμμεση απάντηση στον όρο «Σουλτάνος» που είχε προηγουμένως χρησιμοποιήσει ο βουλευτής, υπονοώντας τον Πέτρο Τατούλη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανάρτησή του:

Ο Σουλτανίσκος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κ. Κωνσταντινόπουλος, Ε’ Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Αρκαδίας γιατρός ακτινολόγος (δεν τον είδαμε ποτέ να έρθει να κάνει μια έστω τυπική παρουσία στο ακτινολογικό του Παναρκαδικού).

Ο κύριος Οδυσσέας Κ. Κωνσταντινόπουλος θα πρέπει να γνωρίζει ότι όταν προσβάλλεται ο επικεφαλής μιας παράταξης, προσβάλλονται όλα τα μέλη της παράταξης αυτό μου δίνει το δικαίωμα να του απαντήσω εγώ, για λογαριασμό μου.

Ο σουλτανίσκος του ΠΑΣΟΚ νομίζει ότι με απειλές και προβοκατόρικες δηλώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα κατεβάσει το κόσμιο μέχρι τώρα επίπεδο των περιφερειακών εκλογών και θα προκαλέσει τον Πέτρο Τατούλη και την ομάδα του να κατέβη στο χαμηλό περασμένο και ξεπεσμένο πολιτικό επίπεδο του.

Η σύγκριση είναι συντριπτική εις βάρος του.

Ένας νάνος σε πολιτικό επίπεδο, που οριακά εκλέχτηκε βουλευτής στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές γεγονός που, από ότι φαίνεται πυροδότησε και το μένος του απέναντι σε άξιους, συναδέλφους του, στο ΠΑΣΟΚ και στοχοποίησε την μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να φέρει την αλλαγή στην Πελοπόννησο τον Πέτρο Τατούλη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis