home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ανδρουλάκης από Τρίπολη: Ανανέωση για μία αειφόρα ανάπτυξη στην Πελοπόννησο

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ συμμετείχε σε κλειστή, πελοποννησιακή σύσκεψη στελεχών του κόμματος, ενόψει της προετοιμασίας για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές
Ανδρουλάκης Κουτσούλης Τρίπολη (2)

«Έχουμε επιλέξει να προχωρήσουμε την ανανέωση, με πρόσωπα που θα εργαστούν καθημερινά, για τις πολιτικές, που βελτιώνουν τις υποδομές, τις συνθήκες, που δημιουργούν ένα πλαίσιο ανάπτυξης στην Πελοπόννησο, μία αειφόρα ανάπτυξη για τους πολλούς, με μειωμένες ανισότητες, με αλλαγές που χρειάζεται ο πολίτης, για να μείνει στον τόπο του, για να εργαστούν τα παιδιά του, για να μειωθεί ο υπαρκτός, δημογραφικός κίνδυνος που βιώνουμε, ειδικά στην Περιφέρεια και εδώ στην Πελοπόννησο».

Αυτό δήλωσε από την Τρίπολη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, που συμμετείχε σε κλειστή, πελοποννησιακή σύσκεψη στελεχών του κόμματος, ενόψει της προετοιμασίας για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, συνοδευόμενος από τον υποστηριζόμενο υποψήφιο Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουτσούλη και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, συνέχισε, λέγοντας τα εξής: «Στον αγώνα αυτό, εμείς, έχουμε τον Δημήτρη Κουτσούλη, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, που είναι ένας εξαίρετος επιστήμονας και έχει αναδειχθεί απ’ την Αυτοδιοίκηση και την κοινωνία. Ένας εξαιρετικός ιατρός, για το νέο μας ξεκίνημα».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, στάθηκε και στο θέμα της προσέγγισης της Αυτοδιοίκησης, απ’ τα πολιτικά κόμματα, λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα, που έκανε τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Για εμάς η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι η γνήσια έκφραση των πολιτών. Πρέπει να υπάρχουν σχήματα, που θα εργαστούν για να βελτιώσουν τη ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών και όχι να υπάρχει στήριξη σε σχήματα, που η μόνη τους προτεραιότητα είναι να στηριχθεί η πολιτική της σημερινής κυβέρνησης. Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά απ’ την Ν.Δ.».

Στη σύσκεψη της Τρίπολης, μετείχαν βουλευτές της Πελοποννήσου, πολιτευτές, μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών, η Επιτροπή ανάδειξης των υποψηφίων κλπ.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis