home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ακυρώνεται η Ναυτική Ναυπλιάδα εκτός από την εικαστική έκθεση – Ποιος είναι ο λόγος

Αιτία της ακύρωσης είναι η ραγδαία επιδείνωση της υγείας του μέλους του ΔΣ του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» Γιώργου Καρατάσου
Ναυτική Ναυπλιάδα 2022 (18)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου συνήλθε σε έκτακτη Συνεδρία του την Πέμπτη 17 Αυγούστου, με μοναδικό θέμα συζήτησης: «Ακύρωση της συνδιοργάνωσης και συμμετοχής του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου “Ο Παλαμήδης” στις εκδηλώσεις της “Ναυτικής Ναυπλιάδας 2023”, με εξαίρεση την εκδήλωση της Κυριακής 20 Αυγούστου που αφορά στην εικαστική έκθεση».

Αιτία της ακύρωσης των εκδηλώσεων για τη φετινή Ναυτική Ναυπλιάδα είναι η ραγδαία επιδείνωση της υγείας του μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου Γιώργου Καρατάσου, ο οποίος «εξακολουθεί να είναι μαζί μας με το πνεύμα και το σώμα του», όπως αναφέρει ο Σύλλογος.

Τα μέλη του Δ.Σ. αποφάσισαν ομόφωνα:

  • την ακύρωση των εκδηλώσεων της “ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2023”, με εξαίρεση την εκδήλωση της Κυριακής 20 Αυγούστου που αφορά στην εικαστική έκθεση (επειδή, ήδη, οι καλλιτέχνες έχουν ετοιμάσει και έχουν υποβάλει τα έργα τους) και τους ναυταθλητικούς αγώνες του Σαββάτου 26 Αυγούστου με την χορήγηση αναμνηστικών μεταλλίων στους αθλητές (επειδή, ήδη, τα μετάλλια βρίσκονται στην διάθεση των συνδιοργανωτών).
  • η εικαστική έκθεση της “ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2023” να αφιερωθεί στον Γιώργο Καρατάσο αφού για αυτήν πάλεψε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου “Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ” τέθηκε υπόψη όλων των φορέων που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της “ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2023”.

Έτσι, ενημερώθηκαν ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Σύλλογος των Απανταχού Ναυπλιέων “Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ”. Όλοι οι συνδιοργανωτές συμφώνησαν με την απόφαση του Δ. Σ. του Συλλόγου και οι εκδηλώσεις της “ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2023” θα περιοριστούν στις αναφερθείσες.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis