home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ο Κωστούρος ξεκαθαρίζει ότι θα είναι υποψήφιος – Απέρριψε οριστικά την παραίτηση

Τι απαντά ο δήμαρχος Ναυπλιέων για όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες με τα σκουπίδια στην εξώπορτα του αντιπάλου του
Δημήτρης Κωστούρος

Μηδενίζει κάθε πιθανότητα να μείνει εκτός εκλογών και ξεκαθαρίζει με δηλώσεις του ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων ο Δημήτρης Κωστούρος, μετά το κάλεσμα της αντιπολίτευσης και την προτροπή του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, να παραιτηθεί.

Ο κος Κωστουρος σε συνέντευξη του στη Ναυτεμπορική απέκλεισε κάθε πιθανότητα παραίτησης και αφού ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες με τα σκουπίδια στην εξώπορτα του αντιπάλου του, απαντά ότι, «δεν μιλάμε για απειλές, δεν μιλάμε για γκαζάκια, δεν μιλάμε για μία πράξη πολιτική, για όλο αυτό υπάρχει ένα μικρό ποσοστό αλήθειας, τα υπόλοιπα έχουν πάρει μεγάλη έκταση, πάντα αυτά τα πράγματα παίρνουν έκταση, πολλές φορές δεν έχουν σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα».

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων παρέπεμψε στη δήλωση που έχει ήδη κάνει, προσθέτοντας πως έχει ήδη προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε ο νομικός του εκπρόσωπος Αλέξης Κούγιας να τοποθετείται γι’ αυτό το θέμα.

Στην ερώτηση αν θα είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, ο κος Κωστούρος απάντησε: «Θα είμαι υποψήφιος και ο κόσμος εδώ γνωρίζει πολύ καλύτερα απ’ ότι μπορεί να διαχέει γύρω γύρω το ίντερνετ και άλλα μέσα, μία κατάσταση που δεν υπάρχει. Ο κόσμος θα κρίνει και είναι ο μοναδικός κριτής».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις απαντήσεις Κωστούρου:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis