home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Επιμένει ο Νίκας για παραίτηση Κωστούρου: «Ούτε τον 19ο αιώνα συμπεριφορές με περιττώματα»

Νέες δηλώσεις του Περιφερειάρχη κατά του δημάρχου Ναυπλιέων: «Δεν μπορείς να κατέχεις αξιώματα με τέτοιες συμπεριφορές»
Παναγιώτης Νίκας

Το πρωτοφανές περισταστικό με τη ρίψη σκουπιδιών από τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, στην αυλόπορτα της οικίας του συνυποψήφιου του Δημήτρη Ορφανού, αποτελεί προσβολή στο ιστορικό Ναύπλιο και τους πολίτες του, δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας κατά τη διάρκεια συνέντευξής του.

«Είναι κάτι το οποίο θίγει τους αυτοδιοικητικούς θεσμούς» σημείωσε και πρόσθεσε πως τέτοιες ακραίες συμπεριφορές με περιττώματα δεν γίνονταν ούτε στον 19ο αιώνα.

Το Ναύπλιο δυσφημίστηκε τόσο πολύ που δεν ταιριάζει σε μια τέτοια πόλη με τέτοια ιστορία και τέτοια ομορφιά, τόνισε επιπροσθέτως και εξέφρασε τη λύπη του για το περιστατικό.

Μάλιστα, ζήτησε εκ νέου την παραίτηση του Δημήτρη Κωστούρου από τη θέση του δημάρχου Ναυπλιέων. «Η παραίτηση είναι η μοναδική λύση» όταν γίνονται τέτοιες συμπεριφορές, ανέφερε χαρακτηριστικά. Δεν μπορείς να κατέχεις αξιώματα με τέτοιες συμπεριφορές, σημείωσε.

Παράλληλα άφησε αιχμές περί έλλειψης θάρρους από τα κόμματα και τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και φορέων να μιλήσουν για το συγκεκριμένο περιστατικό. «Λες και αφορά άλλη πόλη» όπως επισήμανε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Αναφερθείς στην παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Θεόδωρου Λιβάνιου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου έκανε λόγο για μακρόσυρτες διαδικασίες.

Καταληκτικά ανέφερε δηκτικά: «Από ποιον υποστηριζόταν ο κ. Κωστούρος είναι γνωστό τοις πάσοι, ποιος τον είχε στη φωλιά του και τον βοηθούσε και τον στήριζε. Το ξέρει όλο το Ναύπλιο».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis