home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Υποψήφιος του Γ. Μαλτέζου καταγγέλλει ότι ο Δήμος Άργους- Μυκηνών αφαίρεσε τον Δημοτικό φωτισμό έξω από το σπίτι του (Video)

Ν. Γκαβούνος: Από τον Δημοτικό φωτισμό φώτιζε την αυλή του
γερανός καλάθι δήμου Άργους

Κωμικοτραγικές σκηνές μετά το Ναύπλιο συμβαίνουν και στο Άργος. Σύμφωνα με καταγγελία του Νίκου Αναγνωστόπουλου (Gwgŵ-Nik Papageorgiou-Anagnostô), ο αντιδήμαρχος Άργους- Μυκηνών Ν. Γκαβούνος αφαίρεσε το φανάρι δημοτικού φωτισμού με αποτέλεσμα η περιοχή να μείνει στο σκοτάδι. Μάλιστα ο κ. Γκαβούνος φέρεται να έδωσε εντολή να αφαιρεθεί ακόμα και το καλώδιο ηλεκτροδότησης:  “Μας πήρατε το φανάρι, μας πήρατε το καλώδιο, μας αφήσατε το στύλο. Πόσο πιο χαμηλά κε Νίκο Γκαβούνε; Σήμερα το μεσημέρι ήλθε στο σπίτι μου στο Κεφαλάρι Άργους το γνωστό φορτηγάκι με τον αντιδήμαρχο Νίκο Γκαβούνο, μπήκε και έκανε αναστροφή μέσα στο πάρκινγκ μας και περίμενε. Μετά από λίγο ήλθε το φορτηγό του Δήμου με το “καλάθι” και ο εργάτης του Δήμου ΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧ (σ.σ. το όνομα του εργαζόμενου αναφέρεται στην ανάρτηση) ανέβηκε στην κολώνα, ξεβίδωσε και πήρε μαζί του το φανάρι του οδοφωτισμού και το καλώδιο και έφυγαν όλοι μαζί. Πήρα τον Νίκο Γκαβούνο να τον ρωτήσω γιατί αφήνει το σπίτι μου και την οικογένεια μου στο σκοτάδι. Μου απάντησε να πας στο Μαλτέζο με τον οποίο κατεβαίνεις υποψήφιος να στο βάλει!

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί έβαλα υποψήφιος κύριοι; Καταλαβαίνετε πόσο χαμηλά έχει πέσει η πόλη μας; Αν νομίζετε ότι με το μου ξηλώνετε το φανάρι θα με κάμψετε είστε γελασμένοι. Πόσα φανάρια θα μπορέσετε να βγάλετε λέτε; Το μόνο που καταφέρνετε κάθε μέρα που περνά είναι να μας πεισμώνετε να αγωνιστούμε να απαλλαγούμε από εσάς και τις πρακτικές σας. Είστε απλά αξιοθρήνητοι….!”

Στο ποστ του κου Ν. Αναγνωστόπουλου τοποθετήθηκε ο κ. Γκαβούνος μέσω διαλόγου:

Gwgŵ-Nik Papageorgiou-Anagnostô προς Giannis Klironomos εδώ μας πήραν και το καλώδιο ρε

Απάντηση: Nikos Gavounos : Gwgŵ-Nik Papageorgiou-Anagnostô που είχες συνδέσει με το Δημοτικό φωτισμό και φώτιζες την αυλή σου!!!!!!

Nikos Gavounos : Εξήγησε παληκάρι μου ότι έπαιρνες ρεύμα από το Δημοτικό φωτισμό και φώτιζες την αυλή σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαίρομαι για το βιντεάκι!!!!!!

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Τελικά, για να καταλάβω, τη κολώνα με τον φωτισμό ποιος την έβαλε εκεί; Το ρεύμα ήταν για το δρόμο μόνο; Δεν θα έπρεπε να υπάρχει φωτισμός του Δήμου εκεί; Υπάρχουν αποδείξεις οτι χρησιμοποιούσε το ρεύμα για δική του χρήση; Γιατί ο καθένας έτσι όπως τα λέει βγάζει εντελώς διαφορετική ιστορία.

    Κοιτάξτε, δεν με χαλάει τέτοια μανούρα γιατί τουλάχιστον δεν είναι σκ@τόχαρτα σε αυλή γείτονα! Παιδιά, έχουμε πολύ περιθώριο ακόμα για να πιάσουμε πάτο! Κρατήστε επίπεδο, κάτω απ’τη μπάρα!

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis