home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γιάννης Μαργέτας: «Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας ή ανάρμοστης συμπεριφοράς»

Η καταγγελία Γεωργοπούλου συσχετίζει τον φερόμενο ως δράστη με συγγένεια με υποψήφια του Γιάννη Μαργέτα.
Γιάννης Μαργέτας

Άμεση ήταν η απάντηση του Γιάννη Μαργέτα στα όσα καταγγέλλει η παράταξη του δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου «Δυνατή Ερμιονίδα» και αφορούν μία πρωτοφανή επίθεση που δέχθηκε η σύζυγός του Μαρία Στάικου του καθώς μετέβαινε στο αγρόκτημά της, στη Θερμησία.

Η καταγγελία Γεωργοπούλου συσχετίζει τον φερόμενο ως δράστη με συγγένεια με υποψήφια του Γιάννη Μαργέτα.

Όπως αναφέρει ο επικεφαλής της παράταξης «Ερμιονίδα, Βήμα στο Αύριο»:

«Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση του γραφείου τύπου της «Δυνατής Ερμιονίδας», δηλώνω ξεκάθαρα ότι σε κάθε περίπτωση καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας ή ανάρμοστης συμπεριφοράς από όπου και αν προέρχεται.

Ωστόσο, είναι λυπηρή η πολιτικοποίηση τέτοιου είδους συμβάντων, όταν μάλιστα έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη και ενδεχομένως δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των καταθέσεων από όλους τους εμπλεκόμενους.

Το ήθος μας, η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός προς τον άνθρωπο μας χαρακτηρίζουν και όλοι γνωρίζουν ότι παρόμοιες προσπάθειες ταύτισής μας, με τέτοιου είδους συμβάντα, πέφτει στο κενό, διότι δεν συνάδει με τον χαρακτήρα μας και τις αρχές μας.

Είναι προφανές ότι ο κ. Γεωργόπουλος αγνοεί την έννοια της ατομικής ευθύνης και να θυμάται, γιατί οι πολίτες θυμούνται, ότι ο ίδιος είχε συνοδοιπόρο στις προηγούμενες εκλογές αυτόν που σήμερα καταγγέλλει.

Τέλος ισχύει στο ακέραιο το ρητό “μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφί μύθον ακούσης”».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis