home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Επικοινωνιακή αντεπίθεση Κωστούρου: Προσευχήθηκε με μέλη του συνδυασμού σε εκκλησίες

Έχει απομακρυνθεί το σενάριο της παραίτησης του δημάρχου Ναυπλιέων, μετά τον σάλο με τα σκουπίδια στο σπίτι του Ορφανού
Δημήτρης Κωστούρος σε εκκλησία

Σε εκκλησίες πήγε να προσευχηθεί, χθες παραμονή Δεκαπενταύγουστου ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος. Είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση, μετά το σάλο που ξέσπασε με την δικαστική διένεξη που ξεκίνησε πριν μερικές μέρες με τον αντίπαλό του Δημήτρη Ορφανό, τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα και τον ορισμό Αθηναίου ποινοκολόγου που διερευνά το θέμα.

Ο Δημήτρης Κωστούρος, με την ιδιότητα του επικεφαλής της παράταξης «Ναύπλιο – Επόμενη Μέρα» και του δημάρχου παραβρέθηκε συνοδευόμενος από μέλη της παράταξης και νέους υποψηφίους στην Ιερά Μονή Ταλαντίου στο Αραχναίο, στην Τ.Κ. Αργολικού και στην Τ.Κ. Άριας, την παραμονή της της Παναγίας.

Η επικοινωνιακή αντεπίθεση του κου Κωστούρου δείχνει ότι το σενάριο της παραίτησής του, μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την δήλωσή του ότι πετούσε σκουπίδια στην αυλόπορτα του αντιπάλου του Δημήτρη Ορφανού έχει απομακρυνθεί ή ίσως δεν μπήκε και ποτέ στο τραπέζι.

Η δημοτική παράταξη  «Ναύπλιο – Επόμενη Μέρα» που δημοσίευσε φωτογραφίες του δημάρχου Ναυπλιέων στην Ιερά Μονή Ταλαντίου στο Αραχναίο και στο Αργολικό εύχεται Χρόνια Πολλά με υγεία, ελπίδα και αισιοδοξία, χωρίς περεταίρω σχόλια.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis