home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μάκαρης: Η εκτός ορίων σύγκρουση Κωστούρου και Ορφανού δεν πρέπει να συνεχισθεί

Ολική Επανεκκίνηση, στον τρόπο που γίνεται ο προεκλογικός αγώνας στο Ναύπλιο, ζητά ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Εποχή
ΜΑΚΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ολική επανεκκίνηση του τρόπου που διεξάγεται ο προεκλογικός αγώνας στο Ναύπλιο ζητά από τους αντιπάλους του ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Μάκαρης, μετά από όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες μετά την παραδοχή του νυν δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου ότι πετούσε ακαθαρσίες στο σπίτι του αντιπάλου του Δημήτρη Ορφανού.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Εποχή επισημαίνει ότι το Ναύπλιο δυσφημείται πανελλαδικά και ότι η εκτός ορίων σύγκρουση Κωστούρου και Ορφανού δεν πρέπει να συνεχισθεί, τονίζοντας ότι τις διαμάχες αυτού του είδους πρέπει να διαδεχθούν οι θέσεις και τα προγράμματα. Μάλιστα εκθιάζει τον έτερο υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Παπαδημόπουλο για τον εν γένει ευπρεπή τρόπο αγώνα που διεξάγει.

Η δήλωση Μάκαρη

Η δήλωση του υποψήφιου δημάρχου Ναυπλιέων Κωνσταντίνου Μάκαρη και επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Εποχή, ακολουθεί:

«Το Ναύπλιον δυσφημείται πανελλαδικά και πρωταγωνιστές της δυσφήμισης είμαστε όλοι εμείς που διεκδικούμε να ηγηθούμε του Δήμου, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των Δημοτών. Είμαστε σε λάθος δρόμο. Η εκτός ορίων σύγκρουση των κ.κ. Κωστούρου και Ορφανού δεν πρέπει να συνεχισθεί. Δεν θα υπάρξει νικητής. Θα έχει μόνον ηττημένους. Και αυτοί θα είναι ο Δήμος μας, η φήμη μας, οι επιχειρηματίες και το μέλλον της πόλης. Αυτό πρέπει να αλλάξει.

Υπάρχει λύση.

Μπορούμε και πρέπει να κάνουμε Ολική Επανεκκίνηση, στον τρόπο που κάνουμε τον προεκλογικό μας αγώνα. Δεν επιτρέπεται οι διαμάχες μας να πληγώνουν την πόλη. Ας αλλάξουμε λοιπόν φρασεολογία και θεματολογία αντιπαράθεσης. Ας μιλήσουμε στους Δημότες και με τους Δημότες για τις θέσεις και το πρόγραμμα του Συνδυασμού μας και ας αποδεχτούμε την κρίση τους.

Οι δύο αντίδικοι πρέπει να σταθούν με υπευθυνότητα απέναντι στους Δημότες. Να χαμηλώσουν τους τόνους, να βρουν τρόπο να συζητήσουν και να κλείσουν αυτό το κεφάλαιο που μας πληγώνει όλους. Δεν διστάζω να εγκωμιάσω τον Δημήτρη Παπαδημόπουλο για τον εν γένει ευπρεπή τρόπο αγώνος και να καλέσω όλους τους υποψήφιους Δημάρχους, με πρώτο εμένα, να παραδειγματιστούμε.

Κλείνοντας προτείνω, στη μεγάλη γιορτή της Παναγιάς, να παραστούμε όλοι και να σταθούμε μπροστά, μεταφέροντας το μήνυμα ότι «Το Ναύπλιον μπορεί και πρέπει να μας ενώνει».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis