home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ορφανός για Κωστούρο: «22 φορές πέταξε σκουπίδια και περιττώματα, δέχτηκα δύο απειλητικά σημειώματα»

Τη δική του απάντηση δίνει ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων αναφορικά με τα όσα εκτυλίσσονταν στην αυλή του σπιτιού του τον τελευταίο καιρό.
Δημήτρης Ορφανός Ναύπλιο πίτα

Τη δική του απάντηση δίνει ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Ναυπλίου και υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός αναφορικά με τα όσα εκτυλίσσονταν στην αυλή του σπιτιού του τον τελευταίο καιρό.

«Ερχόταν με το αυτοκίνητο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Ναυπλίου, άνοιγε το παράθυρο του συνοδηγού και πετούσε σκουπίδια και περιττώματα στην αυλή του σπιτιού μου. Έχει καταγραφεί από δυο κάμερες 22 φορές! Αυτό που έκανε είναι εμμονικό και άρρωστο. Έχω καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, να μην πλησιάζει την οικία μου», επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων, μιλώντας στο newsit.gr.

Αναφερόμενος στα όσα βίωνε τους τελευταίους δυο μήνες, μετά και την απόφασή του να διεκδικήσει τον Δήμο από τον νυν δήμαρχο και πολιτικό του αντίπαλό, Δημήτρη Κωστούρο, ο κος Ορφανός περιέγραψε πως ο νυν τοπικός άρχοντας «πιάστηκε» από τις κάμερες που τοποθέτησε στην οικία του να τον επισκέπτεται, οδηγώντας μάλιστα, όχημα του Δήμου και να «εκτοξεύει» σακούλες με περιττώματα και σκουπίδια. Μια πράξη που όπως λέει γινόταν κατ’ εξακολούθηση και τον ανάγκασε να προσφύγει στις αρχές με τον ίδιο τον κ. Κωστούρο, να παραδέχεται μεσώ των social media την πράξη, η οποία όμως αναφέρει πως έγινε μόνο μια φορά.

«Σταμάτα αυτό που κάνεις θα σε τινάξουμε στον αέρα…»

Ο κ. Ορφανός εκτός από το συμβάν με τα σκουπίδια, αναφέρει ότι καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του να τοποθετήσει κάμερες για να βρει τον δράστη που πετούσε τα περιττώματα στην αυλή του, έπαιξε άλλο ένα περίεργο και σοβαρό συμβάν που τον τρομοκράτησε.

«Δέχτηκα και δύο απειλητικά σημειώματα. Τα σημειώματα τα πέταξαν στην αυλή του σπιτιού μου, ήταν ιδιόχειρα και ανέφεραν χαρακτηριστικά το εξής: Σταμάτα αυτό που κάνεις θα σε τινάξουμε στον αέρα…».

Πότε ξεκίνησε αυτό; «Έχει ξεκινήσει δυο μήνες τώρα. Και αποκορύφωμα ήταν ότι 15 και 17 Ιουλίου δέχτηκα αυτά τα απειλητικά σημειώματα και κάποιο γκαζάκι με ένα μπουκαλάκι βενζίνη, το οποίο όμως δεν έχει καταγραφεί γιατί δεν είχα τοποθετήσει κάμερες. Τρομοκρατήθηκα και την επόμενη μέρα στις 18 Ιουλίου τοποθέτησα την κάμερα.

Αναφερόμενος στο περιστατικό με τα σκουπίδια, λέει ακόμη: Διαπίστωσα λοιπόν ότι ο συγκεκριμένος κύριος, ήταν αυτός που ερχόταν γιατί γνώρισα το αυτοκίνητό του. Όμως επειδή δεν υπήρχε ταύτιση προσώπου, γιατί το αυτοκίνητο ανήκει στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου και το οδηγεί αποκλειστικά ο ίδιος ο δήμαρχος, έτσι αναγκάστηκα να τοποθετήσω και δεύτερη κάμερα που καταγράφει το πρόσωπο του και το αυτοκίνητο.

Αυτό το πράγμα έχει γίνει κατ’ εξακολούθηση. Είμαι 26 χρόνια δικηγόρος, πρόεδρος στον Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου και τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Ποτέ δεν πήγε ο νους μου ότι θα βιώσω αυτή την κατάσταση».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis