home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αρχίζει να μετράει παραιτήσεις ο Κωστούρος μετά τον σάλο με τα σκουπίδια που πετούσε στο σπίτι του Ορφανού

Δήλωση παραίτησης του Νίκου Ντανάκα από τον συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα»
Νίκος Ντανάκας

Αρχίζει να μετράει παραιτήσεις ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τα σκουπίδια που πετούσε στο σπίτι του αντιπάλου του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Ορφανού.

Με ανακοίνωσή του ο κος Νίκος Ντανάκας δηλώνει ότι παραιτείται από τον συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

«Όταν πριν λίγο καιρό αποδέχτηκα την πρόταση να συμμετέχω στον συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», στόχος μου ήταν να προσφέρω στην πόλη μου, βασιζόμενος στην πίστη μου ότι τα πράγματα και οι πόλεις αλλάζουν μόνο με σκληρή δουλειά, θέληση και όραμα, σε μια προσπάθεια που δεν θα διχάζει τους συμπολίτες, στα πλαίσια ενός πολιτισμένου και ηθικού πολιτικού αγώνα για το καλό του δήμου.

Είναι οι αρχές με τις οποίες πορεύτηκα ως τώρα στην προσωπική και επαγγελματική μου πορεία, αρχές που θεωρώ απαράβατες και αδιαπραγμάτευτες. Γι’ αυτό και αποφάσισα να αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τον συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», που εκπροσωπείται από τον νυν δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο.

Αγαπώ αυτή την πόλη στην οποία έχω μεγαλώσει και θέλω να συνδέεται μόνο με θετικές αναφορές και με εικόνες βιώσιμης ανάπτυξης και ευημερίας. Θα συνεχίσω να ονειρεύομαι και να προσπαθώ για ένα καλύτερο αύριο της πόλης που αγαπάω»

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ενα ευχαριστώ στους Ναυπλιώτες, έχουμε λυθεί στα γέλια αυτές τις μέρες. Ευτυχώς βλέπουν όλοι το πραγματικό πρόσωπό σας τώρα.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis